Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Ма как ми познаваш вкусовете, еша си нямаш, то сега няма, ма напролет има, тя ще се разпъпи и цъвне кът тебя, верай ми.
    Чекам, ама ако свърши света, ще си остана неразцъфнала...
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

И аз вече съм на чай. Много ми е студено. Нали съм студенокръвна, направо ми се смръзна всичко. Добре, че не ми се е сцепил езикът още.

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

А назчайче и от мене.
        Гриша, как е кръстата, отпусна ли малко?
        Гена, що не вземеш да опънещ братчет си на земята и да го намачкаш малко с гегата, белким са изправи, бре?
        Жени, по-близо до радиатора, булка. Да не се сгънеш одве и ти- като Гриша.
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
          А назчайче и от мене.
          Гриша, как е кръстата, отпусна ли малко?
          Гена, що не вземеш да опънещ братчет си на земята и да го намачкаш малко с гегата, белким са изправи, бре?
          Жени, по-близо до радиатора, булка. Да не се сгънеш одве и ти- като Гриша.
          Поотпусна. За следобед съм му приготвил програма с участие на амнайсет дОфтора и дузина мед. сестри
          Не ми правиш добро давайки идеи на брат'чеда да знаеш...

На кафе.
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Гриша, приятелю, нали въпроса е да те изправим на крака- всички средства са позволени...
            Опс, и внимавай с тея мед.сестрички- да не те изправи набързо довечера една дама от тук появяващите се (няма да пиша имена).
            Назчай.

Коментар

Свате, ако трябва нещо да помагаме, имам готовност при нужда да взема гришо@ба и да го закарам на Гената. Няма да те оставим да се мъчиш по празниците.

Наздраве!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Гриша, приятелю, нали въпроса е да те изправим на крака- всички средства са позволени...
                Опс, и внимавай с тея мед.сестрички- да не те изправи набързо довечера една дама от тук появяващите се (няма да пиша имена).
                Назчай.
                Медицинските лица са в основата на лечението (без доктор трудно се мре) и въпросната дама няма да има нищо против, ако ми се опрай кръстО

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Свате, ако трябва нещо да помагаме, имам готовност при нужда да взема гришо@ба и да го закарам на Гената. Няма да те оставим да се мъчиш по празниците.
                Брат'чеда... с Гришо@ба... в банята Му - може!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                  Брат'чеда... с Гришо@ба... в банята Му - може!
                  И после и него го сецнал кръста- що требвало да стои наведен, нали....
                  Айде сега половината бар ще дочаква края на пиеньето (пардон-света) в удобна Г -поза.
                  Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Чекам, ама ако свърши света, ще си остана неразцъфнала...
                    Вместо да ти е мъчно, че ще се затрия ти пак с мераците напред...
                    Тургай гетата, ако се размине ще видим, нещо егоист се бараш...

Коментар

Майтапите се, ама много боли. Гриша, бързо да се изправяш. Едно време баща ми се оправяше с варени картофи. Намачкваше ги и лягаше върху тях(не докато са врели, но по възможност горещи). След няколко такива упражнения се оправяше. Наздраве!

Коментар

Не съсипвайте картофената салата! Наздраве.. вече!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Женя, болката и позата са ми познати, ама с малко майтап е една идея по-леко.
                          Иначе -защо се ръпаме тук по 25 часа в денонощието...
                          Наздраве!

Коментар

Женя, болката и позата са ми познати
                            Машалла...
                            Наздраве!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Добро утро,добър ден и наздраве!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Женя, болката и позата са ми познати, ама с малко майтап е една идея по-леко.
                                Иначе -защо се ръпаме тук по 25 часа в денонощието...
                                Наздраве!
                                Така е, но се сетих колко болеше като се смеех. Гриша, в Девня има едно бяло магаре. Много лекувало и сецвания и хемороиди. Ако не успееш със сестрите ще те водим там. Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X