Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Направила съм салатките, пръжнах едни картофки и чакам Косьо да довърши едни пилешки бон филенца във беконче на тиганчето. Сипах си и ви казвам наздраве!

ПП: Румба, такава и аз имам. Не става за печене.
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Айде маУко фон:

Наздраве, компанията!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Ма ти не тръгна ли?

Баси, к'ва съм куха лейка... Наздраве!
        Ееее, де, с ракетата ли да разривам, той да не е роторен снегорин?
        Мъгливо, писта йокму, е?

Ти от мерак и в преспите ш'ма куртулисаш, бравачка.

Аре бутай за една водка с грйпфрут, наритаха ме от разпределителя, рано ми било, имало навитачки къде Панчарево и т.н

Тръгна ли?!
        За Коледа:Питка, постни чушки и сърми/с ориз/, плодове, туршийка, снежанка, гнетени чушки с боб/не от еднорък готвач/, след 12 саатя вратни пържоли, картоф, сех и бох, водки и пелини.
        Хау!
        Последно редактирано от maxxx; 15-12-12, 18:29.

Коментар

Наздраве, пичове!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
            Тука само студ бре,няма сняг[ATTACH=CONFIG]525324[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]525325[/ATTACH]А наздраве!
            Ачо, кой е този дето си го снимал бре?
            Като няма сняг - давай у пясъка бре!

Наздраве!
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Ееее, де, с ракетата ли да разривам, той да не е роторен снегорин?
              Мъгливо, писта йокму, е?

Ти от мерак и в преспите ш'ма куртулисаш, бравачка.

Аре бутай за една водка с грйпфрут, наритаха ме от разпределителя, рано ми било, имало навитачки къде Панчарево и т.н

Тръгна ли?!
              Ам така, да си дойдем на думата. Водка с грейпфрут има, запасих се, утешавах се с такова. В преспите естествено, нал' да не замръзнеш? Няма мъгла, пистата готова за кацане, лек северозападен вятър. Аре.

Наздраве!

Коментар

Виж, един театър си има няколко си действия, и черният хумор е хумор, раздвижва въздуха, оная влюбената се развика на Бочев що не е тръгнал да ме търси, Дедо Коко ми препоръча обходни маршрути, па кой си е помислил, че съм хукнал къде Панчарево у виелиците, сакънсън, толко ли кухендер изглеждам?
                Него ден не бях влизал във форума, четох "бара" на следващия по диагонал и... ми се преврЪте 'сичко, та да не отварям приказка за черния хумор!
                Наздраве!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве и от мен. Скромно с червено винце.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                    Направила съм салатките, пръжнах едни картофки и чакам Косьо да довърши едни пилешки бон филенца във беконче на тиганчето. Сипах си и ви казвам наздраве!

ПП: Румба, такава и аз имам. Не става за печене.
                    Говоря за тиква тип "Цигулка" или нещо такова им викаха!
                    Наздраве!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Виж, един театър си има няколко си действия, и черният хумор е хумор, раздвижва въздуха, оная влюбената се развика на Бочев що не е тръгнал да ме търси, Дедо Коко ми препоръча обходни маршрути, па кой си е помислил, че съм хукнал къде Панчарево у виелиците, сакънсън, толко ли кухендер изглеждам?
                      Тоя момент съм го изпуснал. Имам някакъв спомен до Тръстеник и на другия ден, като първи позт... "аз съм Зорка..." . Ефектно беше, просто ме хвана неподготвен!
                      Наздраве
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Видя ли го, скумриьо лакома, читирсет дена ш'си пиша дет си искам, помагам на хората.
                        Сега съм ни нагоре, ни надолу/а, аз съм си за надолу, там грешнички, пиячка, майната му на казаня/.
                        Тук и чаши няма, и цуйка няма/чистилище, броят ми издънките май/, от мерак пукалясах бадева, тъй ми било писано.
                        На вас поне наздраве.
                        Де одиш бре Танасе?
                        Ке те утепат бе ей!

Наздраве!
                        Р.П.(RFF) 0898677590
                        Пътна помощ
                        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                          Говоря за тиква тип "Цигулка" или нещо такова им викаха!
                          Наздраве!
                          Румба, аз ще свиря ли на нея или ще я готвя? Наздраве!
                          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Е аз баш цигулка пекнах днес, сега си боцкам, ама нямах орехи, само мед.

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              Него ден не бях влизал във форума, четох "бара" на следващия по диагонал и... ми се преврЪте 'сичко, та да не отварям приказка за черния хумор!
                              Наздраве!
                              Не мой се коркаш, ча толко луд не съм да ходя из преспите, за да Му угаждам.

Наздраве!

Коментар

Добър вечер ...ко напра'ихте днес - манджи, тикви,тутманици ..... човек не може да прочете спокойно
                                Наздраве на всички ... на мен ми бяха сготвили мусака

Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X