Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Както казва Тери Прачет "... и камината вече не топли като едно време.."
..а какви мацки имаше, само като минеха край мен и нещо ми ставаше... няма вече такива мацки
Всичко с времето си.
А най хубавият звук си остава в концертната зала, ако се замисли човек.
Наздраве, в супера пуснаха филанкишийка на 15 лева и я унищожавам, че била вредна
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Банда,Добра ви вечерИскам да ви споделя нещо позитивно и добро,пък дано да се размножи навсякъде.Днес получих работата която искам,умея и харесвам......и чаках цял месец,изпитваха ме,доказвах се.Благодарих със сълзи на очи на три дами от които зависи това дали отговарям адекватно на техните критерии.Покорих един малък връх ,избраха ме сред стотици кандидати .......ликувам,хораДано на всеки който чете това да му се сбъдват мечтите!!Пожелавам ви го от сърце!Наздраве,Бара!
Честито....да си я работиш с любов...и много успехи и удовлетворение да ти донесе.
Наздраве барът нещо се инесе инвентарът
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Благодаря ви,миличкиЗа мен беше важно да споделя и с вас добрата новина.Нека всички да се докоснат до нещо позитивно.Хубавите вести трябва да се разпространяват за да докоснат всекиНаздраве ви!Аз днес празнувам!
Къде сте, уее. Аре..
Или, аре у Клубът Ми..
П.П. А Божко дье и...
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Много е гадно когато денят завършва и трябва да си лягаш. Кой измисли този гаден режим? Защо трябва да спим? Толкова много загубено време...
Единствено удоволствие, поредната чаша вино и то какво ти удоволствие - най-обикновен навик.
След толкова филосовстване, остава само едно
наздраве!
Що сте толкова отчаяни, уее. Мойта девойка след некой ден заминава завинаги, па не унивам като вас, баси. /или поне се опитвам/.
Аре..
Коментар