Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
(добре, че Евгени го няма, спокойно ми е едно такова...)
Коментар
-
Ай наздраве ...наздраве...как сте бремного нещо разпиляхме редиците бре...
Ей Младежта кви тез приказки за старост...нии тук не са оплакваме с деда ви Коко вии ревете...ма немой тъии ша знайтеСилните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Банда,Добра ви вечерИскам да ви споделя нещо позитивно и добро,пък дано да се размножи навсякъде.
Днес получих работата която искам,умея и харесвам......и чаках цял месец,изпитваха ме,доказвах се.
Благодарих със сълзи на очи на три дами от които зависи това дали отговарям адекватно на техните критерии.Покорих един малък връх ,избраха ме сред стотици кандидати .......ликувам,хора
Дано на всеки който чете това да му се сбъдват мечтите!!Пожелавам ви го от сърце!Наздраве,Бара!
Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеТи ли се имаш за дрът бе, да не си спомняш 70-те. Виж, принцесата как ги помни! А и аз още съм си младеж. Наздраве!
Живеехме на село, телевизора беше черно бял-"Електрон-2", като спреше бащами му трясваше един юмрук отгоре и пак тръгваше... Съседи си бяха купили цветен телевизор, и ходехме да гледаме "лека нощ деца" у тях-на цветно. Голям кеф ти казвам...
Имахме грамофон-музикален шкаф "Акорд 104" там слушах първитре си муьикални трепети-плочите на Сигнал и Щурците съответно 20-ти век и едниоменната "Сигнал" с песента-емблема "Може би"... Вълкът и седемте козлета на Мими и Развигор, Един микс-"познахте ли?" с Бони М, Сузи Куатро и Крис Норман и още някои звезди, ама след 30 години не си ги спомням добре. Братя Аргирови, макар да излязоха по-късно също ги слушах на този грамофон, че нямах още модерната играчка касетофон.
После излязоха компакт дисковете, а сега сме на МРЗ. След още 30 години ще ни се смеят на сегашните технологии, ама то е така, света си върви по пътя и се развива.
Между другото никой звуков носител не е надминал качеството на звука което вадеха добрите стари плочи. Дисковете вадят сериозни честоти(44kHz), ама го няма живецът на плочата, звука е съвсем, съвсем друг.
Стана досадно, затова се извинявам.
Аре наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Поздрави, Яни
Коле, спомняш ли как най-добре се почистваха грамофонните плочи от прах?
А, за звука - по-добър и до ден днешен си остава звука от магнетофонната лента...
Наздраве.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Ани, честито, нека и за напред да ти носи удовлетворение работата. Коле, то и сега добрите диджейи работят с плочи, питай нашия да ти каже. И сга една плоча с един сингъл-200$. Не е досадно, интересно е. Наздраве на всички.Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЯни, я по-подробно за работата.
И кое ти качества(според теб) те избра измежду другите 100 и кусур кандидати?
Наздраве и на теб.Работата е такава от която разбирам,която ми е страст
.Относно качествата.....позитивизъм и доказано професионално отношение към работата.Сред стотици кандидати ,всеки е показал как работи и в крайна сметка се спряха на една
Наздраве на всички
Радвам се и съм щастлива!Пожелавам това усещане на всеки!
Наздраве!
Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКакво пак го загризахте "принцесиния"??? И без туй съм на път да изтърва на Гриша русенския сват, ми и Вий да ме ядете...
Наздраве!
Дръж здраво, с теб съм... до Русе, че и отвъд.
Наздраве
п.п. Кой те гризка без да е питал мен... или брат'чеда?Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар