Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Току що ми излезна една спешна работа...Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеА сега няма ли да хукнете да помагате? Айде Колю, че е най-близо
Може и към Владая да свърши...
Наздраве!
Коментар
-
Към Владая било станало весело, поледица...Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТоку що ми излезна една спешна работа...
Може и към Владая да свърши...
Наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Нещо щастлив ми се видиш...Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеСлед 17 дъъълги и скучни почивни дни
, най после на работа
.Честито на Именниците,живи и здрави
.
Коментар
-
Още по-добре! Ще е по-вкусна пачата после...Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКъм Владая било станало весело, поледица...
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Аз съм с "никога-незакъсващото-роки-а-не-някакво-си-джеро". Това е марката на джипа!Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеВземи си булдозера за всеки случай.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Аз тръгвам...на работаПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеА сега няма ли да хукнете да помагате?
Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАз съм с "никога-незакъсващото-роки-а-не-някакво-си-джеро". Това е марката на джипа!
Наздраве!
Ама много му тичат минусовите жанти. Един колега си купи черна гега с бели мигачи, че нямало с черни, ако намери и ги смени, да ти ги пазя ли белите?
А наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Пази ги. Може някога да потрябват. Току виж ти писне джерото....Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАма много му тичат минусовите жанти. Един колега си купи черна гега с бели мигачи, че нямало с черни, ако намери и ги смени, да ти ги пазя ли белите?
А наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Ако ми писне 'джерото ще си взема черна гега, 'на'иш как върви, 3.0 дизел.....Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПази ги. Може някога да потрябват. Току виж ти писне джерото....
Наздраве!
Наздраве, почна да ме хваща вивиацеята и ми се усилва амнезията.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар