Днеска съм на удушен в гювеч фазан с гъбки и малки лукчета, с винен сос...
Наздраве, с червено винце.
П.С. сега мезя сланинка със сурова туршийка, че постничък ми се видя фазана...
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Знам ли?! При споменаването и на гуми (така де, безопасният сех преди всичко), мисля че съм схванал правилно мисълта ти, породена от пристрастяването към онова бялото дето кравата го дава... та разваляш и кафето даже
Поздравче, Жоре:
Наздраве.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве, терариума! Диджейо, чужденеция може, но след една седмица минимум. Също така, за същия този период, забранявам секви посегателства върху личността Му, включително и от колежките. В т.ч., алкохолни, сексуални, млечни и други агресивни намеси, до това време следващата събота и чак тогава (ако не съм го удушил, наръгал, набучил и т.д., умъртвил собственоръчно), може да постъпите с него както намерите за добре. Аз казах!
Наздраве, терариума! Диджейо, чужденеция може, но след една седмица минимум. Също така, за същия този период, забранявам секви посегателства върху личността Му, включително и от колежките. В т.ч., алкохолни, сексуални, млечни и други агресивни намеси, до това време следващата събота и чак тогава (ако не съм го удушил, наръгал, набучил и т.д., умъртвил собственоръчно), може да постъпите с него както намерите за добре. Аз казах!
Баси, поне едно наздраве да беше казал!
Брат'чед, това е цяла седмица бе! Какво толкова ще правите вие двамата? Репетиция за пътешествието Му ли, тренировки ли...
Наздраве!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар