Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Виве, морето преди два дни беше като чай....утре не се знае ама колко да е изхладняло ами толкова.
    Аз щото трябва да моря гадини съм на ракии по лекарско предписание. О ..о Е.
    И тъи Наздравен с ракии домашни доматки и краставички, и домашни Яйца. Щото днес почти целият ден отделих на старата печка да я ремонтирам, и не само тоците ами и газта,....и сега Бачка....
    Наздраве!
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Еееее Гена ,как така немаше нет уцърквата бре? Нещо ме съмнева таа раота
      НАЗДРАВЕ с водкенче
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
        Виве, морето преди два дни беше като чай....
        Лошо, да го оправите за събора! Поне да е като студен чай

Кака, да оздравяваш бърже и да ги пребориш болестите.

А наздраве
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          И аз ще пия още един бир, Ачо, стягаш ли морето, че скоро ще пристигам!

Наздраве
          Стягам стягам,днес ходих до Синеморец(гъз път да види)морето е лошо,бурно и е облачно голям дъжд удари днес тука.Наздраве!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Генадийе, вервай му на дедо Поп, той е вътре в нещата. Сигур не си се помолил на началника му, да ти пусне въй- фъя, и затуй.

Каке, изненадваш ме- туй тоци, газове, печки, за пет пари ги немаш.
            Я кажи рецептата за това лечение с ракий, чи нещо с мойта булка не се разбираме.
            Аз и викам болен съм, ша мра.
            Тя ми вика "тогаз -на ти идно апчи и си лягай", и никакви течни лечебни средства не ми дава, пък уж магистър-фармацефт се пише.

Наздраве с биричка.
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Лошо, да го оправите за събора! Поне да е като студен чай
              По въпроса с оправянето има два възможни начина:
              - да се обадим пу тилефона на Путин, ама от както не сме в СИВ, не знам как ще реагира.
              - да помолим тук подвизаващият се дядо Поп, да поприказва с началника си- да опрай времето за Събора.

Аде пак Наздраве!

Коментар

Наздраве и от мен с бИра!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                    ...да помолим тук подвизаващият се дядо Поп, да поприказва с началника си- да опрай времето за Събора...
                    Дедо Поп нема да оди на съборо и ич го не е еня Виж ако некой почерпи заден крак от прасе може и да се замисла
                    НаздравИ
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Aз пък сварих чорба от... каквото намерих! Най-екзотични ми се сториха едни сухи домати от 2009-та. Тогава си ги правех със синьо сирене, ама сега.... на чорба! Цвета на изделието е като на... канала... Ама... пениш се, не пениш се, ще те ям!
                      Наздраве!
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                        Дедо Поп нема да оди на съборо и ич го не е еня Виж ако некой почерпи заден крак от прасе може и да се замисла
                        НаздравИ
                        Мисли, мисли. Като приказвах ей ся с прасето, то каза че е съгласно.
                        Ама щяло да си достави задните крака в Приморско, щот тъй му биле по-малко транспортните разходи от Странджата.
                        Ако някой друг са има с някое друго прасе ( чи тукана са много зоолюбителите) -да говори с него по тоа въпрос.
                        Наздраве.

Коментар

Мммм, дедо поп ако нема блажно, немало да иде.....
                          ДедоКоко говорил с прасето, Гриша го на@ба кучето, .... накъде върви тоя бар?

Наздраве
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве
                            Тихо, че Ивето ще ревнува... Наздраве!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Aз пък сварих чорба от... каквото намерих! Най-екзотични ми се сториха едни сухи домати от 2009-та. Тогава си ги правех със синьо сирене, ама сега.... на чорба! Цвета на изделието е като на... канала... Ама... пениш се, не пениш се, ще те ям!
                              Наздраве!
                              Ти да нямаш запек, бе Това си е разхлабително и половина

Наздраве
                              Виве, отсвирих му мераците, но все още не сигурно (кучето), че аз съм водач на глутницата, за сега!

Наздраве!
                              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ааааа не ,то блажното си е за да уредим арно време.Иначе нема как да додим
                                Наздрави
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X