Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Ни мъ псувай, ма май жинатъа ти е пирфекна? Наздраве! Аз още си чакам мръвката и ако не дойде ще си спим, ама сам. Ама като гледам колко ракия съм ома;ал, май няма значение.
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве !
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Брат'чед, предупреждавай.... Прочети си пак писанието! Съвсем леко го пипнах, за да разбереш защо се изхилих, та стреснах компанията...

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
        Малък ми е, но .... мисля че ще ми стане

Ух! Да ти е жива и здрава жената

Наздраве
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Поздрав за всички.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Малък ми е, но щом си говорим за подаръци, мисля че ще ми стане

Ух! Да ти е жива и здрава жената

Наздраве
            Мерси мерси,баща и е цял живот главен готвач,тя е завършила такова училище,абе не се оплаквам,каквото ми се преяде това хапвам!Наздраве!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Брат'чед, предупреждавай.... Прочети си пак писанието! Съвсем леко го пипнах, за да разбереш защо се изхилих, та стреснах компанията...
              Баси! Брат'чед, някои хора се учат цял живот да четат между редовете, така и не успяват, а ти направо между думите, че и между буквите
              Според моите разбирания за чест, морал, етика и най-вече каратека, си длъжен да обясниш на компанията ще ли имам аз за подарък джип - ако не, защо!?

Наздраве
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Баси! Брат'чед, някои хора се учат цял живот да четат между редовете, така и не успяват, а ти направо между думите, че и между буквите
                Според моите разбирания за чест, морал, етика и най-вече каратека, си длъжен да обясниш на компанията ще ли имам аз за подарък джип - ако не, защо!?

Наздраве
                Свате, най-вероятно не, щото ти е малък...

А разбирайте се, наздраве
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Е малък е кандидат зетя ти, съгласен съм. За друго, нЕма как да знаеш колко е голямо..., освен зестрата Ви

Наздраве, де.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

А разбирайте се, наздраве
                    Подкрепям! И в следствие на това(че ти е малък), последващия поздрав за жената, би трябвало да се възприеме за спам....
                    Наздраве!

Е малък е кандидат зетя ти, съгласен съм. За друго, нЕма как да знаеш колко е голямо..., освен зестрата Ви

Наздраве, де.
                    Нещо се обясняваш, а?

Коментар

Абе, нещо взехте да си ги мерите. Наздраве!
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Ей...наздраве ви... аз ударих една каисиевица за довиждане с чичо...че утре тръгвам пак за големо село...и да видим белким ме оправят доФторите че ми писна все неоправена да одя и диета и илачи и билки некви и от сичко те лишават, само те си искат(парата де)
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Нещо се обясняваш, а?
                          При бърза справка в чичко Гугъл на първите три страници излиза причината за превръщането на няколко села в градове - просто броя на жителите им се е увеличил и е покрил необходимия критерий, докато съм бил там казарма. На следващите три страници, пък някои са вече квартали на София...
                          Е, по-голЕмо обяснение що сме член на ЕС - нЕма

п.п. За превъплъщението село-град Стойкова знае, ама ЕС-то ще ми излезе през носа.

Наздраве

Коментар

При бърза справка в чичко Гугъл на първите три страници излиза причината за превръщането на няколко села в градове - просто броя на жителите им се е увеличил и е покрил необходимия критерий, докато съм бил там казарма. На следващите три страници, пък някои са вече квартали на София...
                            Е, по-голЕмо обяснение що сме член на ЕС - нЕма

п.п. За превъплъщението село-град Стойкова знае, ама ЕС-то ще ми излезе през носа.

Наздраве
                            Как не си легнах по-рано? Сега няма да мога да мигна с тия комплекси, дет ми си образува...
                            Наздраве!

Коментар

Как не си легнах по-рано? Сега няма да мога да мигна с тия комплекси, дет ми си образува...
                              Наздраве!
                              Орисия, брат'чед. Едни избиват, други... набиват, трети не мигат
                              Наздраве.

Коментар

Брат'чед, объркан съм! Че е малък- разбрах, че е плодовит- явно да (все по твои думи де), ама защо замеси и Евросъюза... не разбрах! Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X