Добре е, добре е! То така се живее 100 и повече години. Само аз пак се чудя мен кога ще ме поглезят
Хубав ден, Виви, Доби, Дидо, Брат'чед, Жорка.
Аз труднично започвам седмицата, а като знам каква ще бъде натоварена ... ясно е защо се размотавам рано сутрин в Бара.
Иве, след тези снимки с мусаката Гришата хич да не ми се скатава....ако трябва и баба ще го поиграя за няколко часа мога да разходя двамата сладури (нали сме и съседи) Да ти измисли някоя глезотиика де няма сега ние дъртите да даваме акъл.
Лек ви ден на всички и успешен.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Eйии, чудна манджа! Даже я пробвах. Много върви с чаша червено.
Наздраве!
Божич, как успя да я опиташ, бре?
Яз бодох, бодох с вилицата по монитора - нищо не стана.
Пък като гледам, Гришата я е вече почнал, че не знам дали некой друг са я докопал до нея. Даже Ивето и дяцата- не съм сигурен дали са я кусали.
Аз пък изпих една бирка с едни пекани наденици и ся тряа да пия кайве, че ме фана на Вивето болестта.
Ма ш'са опрайм, нема страшно.
Наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Наздраве, у нас само бира, ама пак става
Сега, освен всичко, малкия тръгна да се разболява, пък на големия целокупно му забравихме днешната тренировка по фехтовка (то аз ако съм кукувица, поне Гриша да се беше сетил, ама и на него му се изпи разума покрай тая мусака)
И така...
П.П. Доби, мерси за милото предложение! Пък аз предлагам да се видим.
Коментар