Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
    Всичкото това щото съм обичан зет!
    Такъв зет НЯМА!

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
    Я кажи по подробно бре и аз да съм доволен!Наздраве!
    Ами какво-почти завърших направата на "сиромашки койловъри". С амортисьори от фиеста(задни), с техните си пружини+предни вартбургови, ама рязани почти наполовина. Утре ще ида да нагреем рязаните краища и да ги доближа до другата витка, че да не се "кълчи" пружината.
    Свалих моста, остъргах старите заварки, и сега е готов за монтиране наново, този път с правилния кастор. След това слагане на койловърите и заваряване на съответните уши и планки. Мисля да сложа и старите амортисьори-от УАЗ. Напълно здрави са, и ще дадат повече стабилност при по-скоростно каране по черен път. То не мисля да карам скоростно, ама слагането ще е много лесно(трябва да заваря само по две уши на амортисьор), та що да не ги ползвам...
    Ще отида и да си отрежа едно резонаторно гърне от жигули и да го сложа та да не гърми много.

В процес на търсене на задни амортисьори съм. То намирането е лесно, ама този вариант е за по-паричните, аз търся нещо до 2,40 на амортисьор...

И след това следва проба какво съм сътворил. Ако ми хареса-оправяне на газовата уредба за този двигател, и слагане на управление на блокажа на новия диференциал.

Баси, пресъхна ми гърлото да пиша...

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Такъв зет НЯМА!

Ами какво-почти завърших направата на "сиромашки койловъри". С амортисьори от фиеста(задни), с техните си пружини+предни вартбургови, ама рязани почти наполовина. Утре ще ида да нагреем рязаните краища и да ги доближа до другата витка, че да не се "кълчи" пружината.
      Свалих моста, остъргах старите заварки, и сега е готов за монтиране наново, този път с правилния кастор. След това слагане на койловърите и заваряване на съответните уши и планки. Мисля да сложа и старите амортисьори-от УАЗ. Напълно здрави са, и ще дадат повече стабилност при по-скоростно каране по черен път. То не мисля да карам скоростно, ама слагането ще е много лесно(трябва да заваря само по две уши на амортисьор), та що да не ги ползвам...
      Ще отида и да си отрежа едно резонаторно гърне от жигули и да го сложа та да не гърми много.

В процес на търсене на задни амортисьори съм. То намирането е лесно, ама този вариант е за по-паричните, аз търся нещо до 2,40 на амортисьор...

И след това следва проба какво съм сътворил. Ако ми хареса-оправяне на газовата уредба за този двигател, и слагане на управление на блокажа на новия диференциал.

Наздраве.
      Евала Коле всичко правиш с мерак,аре дръпни една ракия за смазване на гласните струни!Наздраве!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Отвориха ми един буркан с кисели таз годишни КУРнишончена!Ръбам си ги и си пийвам от сока с ракийката,направо си ми е супер.Наздраве!
        Потекоха ми лигите.. сега съм на водче ама след малко ще пробвам твойта рецепта..
        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          Потекоха ми лигите.. сега съм на водче ама след малко ще пробвам твойта рецепта..
          Наздраве!
          И накрая даже си изядох и резенчетата лук!Наздраве!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Специален поздрав за Колето и неговата витара!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

И накрая даже си изядох и резенчетата лук!Наздраве!
              Ти накрая, ама аз първо тях омилам.. Наздраве!

Коментар

Наздраве.
                Спамер! Наздраве!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Коле има, има.
                  Виве и Румба, лъже не е мръднал повече от бордюра. Ачо вкусни ли бяха краставичките?
                  Аз се напих, сготвих и чакам една напишана мръвка, ама верно сега ще спим.
                  Наздраве, до кът мога!
                  Последно редактирано от didogen; 03-11-12, 20:26. Причина: тез припинателни знаци ги изпих :)
                  Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве, бих казал..
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Е наздраве де
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Такъв зет НЯМА!
                        Да бе, да! Ти, още ли не си разбрал, че съм перфектен, а?!? Основно условие за това е уникалността ми като зет

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        Спамер! Наздраве!
                        Завижда ми
                        Знае, че нямам джип и блъска по болното..., но пък също така знае, че съм уникално-перфектен К'во да пра'йш съдба!!!

Наздраве!
                        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Язе съм се леко... позаформИл... рийш ли... Наздраве!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                          Завижда ми
                          Знае, че нямам джип и блъска по болното..., но пък също така знае, че съм уникално-перфектен К'во да пра'йш съдба!!!

Наздраве!
                          Че той, твоя джип, от кога те чака.... Наздраве!
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Баси, цял ден прах коли.
                            Дидо, запалката ти е в мен, като дойдеш да почерпим ще ти я дам
                            Наздраве!
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                              . Ачо вкусни ли бяха краставичките?
                              Страхотни са,жената направи има-няма 40 буркана.Наздраве!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                                Че той, твоя джип, от кога те чака.... Наздраве!
                                Малък ми е, но щом си говорим за подаръци, мисля че ще ми стане

Страхотни са,жената направи има-няма 40 буркана.Наздраве!
                                Ух! Да ти е жива и здрава жената

Наздраве
                                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X