Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве! Аз я подкарах от 11:30 на ракийка и чушки с чесън + чорба от домашна кокошка... Наздраве пак!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
      Малиииии адаш ,замислих са колко голУУУУУемо требе да е яЙцето ,че да злзезеш ти от него
      Наздраве
      Е колко да е гоуемо-жълъд,даже два
      мале какме досрамя....
      Наздраве.
      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Сега ставам Добро ми утро
        Гледам тук за килограми и височини сте си говорили. Ще ви кажа та да знаете (а и някои да не спорят), h-182 см, тегло-84 кг. На това му се вика - ПЕРФЕКТНОСТ

Брат'чед другата седмица сме у ТрезвеникОт, Стойкова му е обещала мусака, ще дойдеш ли?

Наздраве с дълго, ама много дълго кафе.
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
          Сега ставам Добро ми утро
          Гледам тук за килограми и височини сте си говорили. Ще ви кажа та да знаете (а и някои да не спорят), h-182 см, тегло-84 кг. На това му се вика - ПЕРФЕКТНОСТ

Брат'чед другата седмица сме у ТрезвеникОт, Стойкова му е обещала мусака, ще дойдеш ли?

Наздраве с дълго, ама много дълго кафе.
          Кога по-точно? Не заради мусаката, по-скоро заради лимонадата... Ти да не си около Околчица, бре? Напънало ме беше да те посетя, но... бащата донесе ракията и... ми мина...
          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Кога по-точно? Не заради мусаката, по-скоро заради лимонадата... Ти да не си около Околчица, бре? Напънало ме беше да те посетя, но... бащата донесе ракията и... ми мина...
            Наздраве!
            Говорехме си за четвъртък, заради работата МУ (нЕк'ви партита прави), това поне за сега!
            Да, да, точно под Околчица съм и вече се оглеждам за бира. Има два вида ракии и три тенджери пълни с мръвки на скара - мъкааа...

Уха, а наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

п.п. аз пак бъркам бетон, ама свърши цимента, та отивам за още...
              Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение

П.П. До обяд не ме търсете- имам инжИнерно-техническа дейност по проектиране и изработка на един брой дверь за парника.
              Някои бъркат бетон,други инженерни дейности!

Пак мен ме оставихте сам да си пълня вода у Странджата и сам да си правя пикникНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01639.jpg
Прегледи:1
Размер:309.1 КБ
ID:5414906Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01640.jpg
Прегледи:1
Размер:245.4 КБ
ID:5414908НАЗДРАВЕ!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Говорехме си за четвъртък, заради работата МУ (нЕк'ви партита прави), това поне за сега!
                ....
                Точно заради работата МУ, се разбрахме за петък. Той не е нужно да присъства. Сватеее, напил си се и не помниш, добре че аз съм млада, умна и паметлива, пък и нося на пиене, та си спомням

Наздраве с ...кайве, и аз сега ставам, за втори път днес
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Да, да, точно под Околчица съм и вече се оглеждам за бира. Има два вида ракии и три тенджери пълни с мръвки на скара - мъкааа...

Уха, а наздраве
                  Брат'чед, те тва му е лошото на тоя край, че А не ме хванеш изначало, А рязко съм загубил апетит (след като се нагньетем)и дълго време съм неправоспособен....
                  Наздраве!

Коментар

Точно заради работата МУ, се разбрахме за петък. Той не е нужно да присъства. Сватеее, напил си се и не помниш, добре че аз съм млада, умна и паметлива, пък и нося на пиене, та си спомням

Наздраве с ...кайве, и аз сега ставам, за втори път днес
                    Браво бе! Как можа да напишеш, че Той няма да присъства?! А го прочете Стойкова, а останАх пак без мусака

Четвъртък или петък?

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Брат'чед, те тва му е лошото на тоя край, че А не ме хванеш изначало, А рязко съм загубил апетит (след като се нагньетем)и дълго време съм неправоспособен....
                      АБСОЛЮТНО потвърждавам! След като го изтървахме на събора, така е загубил апетит, че още не моем го фанем....

Наздраве

Коментар

Не съм казвала, че ТОЙ няма да присъства, казах, че не е задължително Жоро да е там.........

Коментар

Аз съм чувал, че до къщата Му сеходело само с преспиване, че който се опитал да се върне през нощта, се загубвал... и, което е още по-страшно, изтрезнявала.... Представяш ли си? Да не чуе дявол...
                          Наздраве!

Коментар

Не съм казвала, че ТОЙ няма да присъства, казах, че не е задължително Жоро да е там.........
                            Пак питам четвъртък или петък?
                            Сватя, отговаряй, че брат'чеда се чуди и мае.

Наздраве с бира.

Коментар

Мен ми е добре петък или събота. Четвъртък снахата ТИ е на гимнастика и след още аху-иху, в петък сутринта не ще да става за училище

п.п. а че братчеда се чуди и мае, аз нямам вина

Коментар

Вече съм в Рибарицата Ми..
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X