Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Язе съм се омаял вече..
    НЪздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

На мен ми е добре и утре
      Нека Той да се върне от Рибарица и да каже, а и с Фани трябва да се съобразим.
      Наздраве.
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Виж с'я свате, на Евгени би трябвало да му е се тая кога няма да дойде. Така че остава да се разберем с Фани и Танас, Доби, Вас с Ивето и да се изтресем у Жоро. Той обеща да остави ключа от басейна Му под изтривалката Му.

И ДедоКоко - за малко да го забравя

Наздраве
        Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 06-10-12, 14:56.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Е, не мое трима души да пишем у един и същи час, и у една и съща минута.
          Хайде сега отначало: В кой ден сме при Него (че и мусака някой трябва да прави)?

Коментар

Ауууу ,човек мое се развали покрай вас.Най-вече покрай Ключара .Ужким немаше да пием бира днес щото нещо гърлото го боли ,ама на.Наздраве с един загоркен и некви пушени флейки
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Ауууу ,човек мое се развали покрай вас.Най-вече покрай Ключара .Ужким немаше да пием бира днес щото нещо гърлото го боли ,ама на.Наздраве с един загоркен и некви пушени флейки
              Най-после се яви един, дето да върши нещо смислено! Наздраве, Дедо Попе! Тия само планове кроят, как да съсипат на некой басейна, а в следствие на злоупотребата, брат'чеда да се възползва от една тавамусака, която нищо не подозиращата Стойкова, ще направи с голям мерак, щот щели да ходят у Траялови на гости и то баш тогава, кога ОН го нема там. И се наговарят после, да съ ги возел доБалчик, та да съсипат и Румбата и да изпиятдещо намерят ракия. Добре, че ни ги познавам...
              Оплакахти се, наздраве!

Коментар

Може по пътя да вземем дедо Поп и Попадията, ако гегата може да го понесе

Наздраве
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Аз пък отивам да си купя още бира и нещо от пушените мезалъци,или ще плюсна един паламуткен на скарата,Наздраве!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Може по пътя да вземем дедо Поп и Попадията, ако гегата може да го понесе

Наздраве
                    Требе и попадийчето! А има и едно маче, дет го сърби главата отвътре...

Коментар

Те го:

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        Най-после се яви един, дето да върши нещо смислено! Наздраве, Дедо Попе! Тия само планове кроят, как да съсипат на некой басейна, а в следствие на злоупотребата, брат'чеда да се възползва от една тавамусака, която нищо не подозиращата Стойкова, ще направи с голям мерак, щот щели да ходят у Траялови на гости и то баш тогава, кога ОН го нема там. И се наговарят после, да съ ги возел доБалчик, та да съсипат и Румбата и да изпиятдещо намерят ракия. Добре, че ни ги познавам...
                        Оплакахти се, наздраве!
                        Ей брат'чед, на път си да откажа биро-пиенето с теб за неопределен период Не знаеш какво е без мусака, не знаеш!!! Ако планът се провали (благодарение на теб разбира се), ще търся сватята...

Наздраве.

Коментар

Те тоа мачарок го нема вече.прибра се при майка си през една къща.За сметка на това има други 2 .Единия съм Кирчо ,черен и постоянно гладен.Другото беше кръстено на Кольо щото има гоУеме шкембе , обаче май ще излезе ,че е Николетка
                          Наздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Ей не пиете, само приказвате
                            Айде пийте за моя сметка .... скоро ви черпих заради малката ми принцеса, сега трябва и заради големият разбойник
                            Ще духаме 16 свещички довечера
                            И ... както му е ред:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bonbonki.jpg
Прегледи:1
Размер:33.1 КБ
ID:5414912

Име:bira.JPG
Размер:45.1 КБ
ID:5414913

...Нещо за мезенце

Име:kartofki2.jpg
Размер:55.5 КБ
ID:5414914

Име:bireno_meze.jpg
Размер:41.6 КБ
ID:5414915

... и десерта

Име:razrez.JPG
Размер:91.7 КБ
ID:5414916

Заповядайте и наздраве!
                            След един час си тръгвам да проверя как се справят домакините и гостите без мен ... и най-вече дали са ми оставили бира!
                            Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Сонче, да ти е жив и здрав! Благодаря за почерпката!
                              Наздраве!

Коментар

Отново празник - отлично
                                Сонче, много радости да ти носи детето. Честит празник!
                                Наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X