Виж с'я свате, на Евгени би трябвало да му е се тая кога няма да дойде. Така че остава да се разберем с Фани и Танас, Доби, Вас с Ивето и да се изтресем у Жоро. Той обеща да остави ключа от басейна Му под изтривалката Му.
И ДедоКоко - за малко да го забравя
Наздраве
Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 06-10-12, 14:56.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Е, не мое трима души да пишем у един и същи час, и у една и съща минута.
Хайде сега отначало: В кой ден сме при Него (че и мусака някой трябва да прави)?
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Ауууу ,човек мое се развали покрай вас.Най-вече покрай Ключара .Ужким немаше да пием бира днес щото нещо гърлото го боли ,ама на.Наздраве с един загоркен и некви пушени флейки
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Ауууу ,човек мое се развали покрай вас.Най-вече покрай Ключара .Ужким немаше да пием бира днес щото нещо гърлото го боли ,ама на.Наздраве с един загоркен и некви пушени флейки
Най-после се яви един, дето да върши нещо смислено! Наздраве, Дедо Попе! Тия само планове кроят, как да съсипат на некой басейна, а в следствие на злоупотребата, брат'чеда да се възползва от една тавамусака, която нищо не подозиращата Стойкова, ще направи с голям мерак, щот щели да ходят у Траялови на гости и то баш тогава, кога ОН го нема там. И се наговарят после, да съ ги возел доБалчик, та да съсипат и Румбата и да изпиятдещо намерят ракия. Добре, че ни ги познавам...
Оплакахти се, наздраве!
Най-после се яви един, дето да върши нещо смислено! Наздраве, Дедо Попе! Тия само планове кроят, как да съсипат на некой басейна, а в следствие на злоупотребата, брат'чеда да се възползва от една тавамусака, която нищо не подозиращата Стойкова, ще направи с голям мерак, щот щели да ходят у Траялови на гости и то баш тогава, кога ОН го нема там. И се наговарят после, да съ ги возел доБалчик, та да съсипат и Румбата и да изпиятдещо намерят ракия. Добре, че ни ги познавам...
Оплакахти се, наздраве!
Ей брат'чед, на път си да откажа биро-пиенето с теб за неопределен период Не знаеш какво е без мусака, не знаеш!!! Ако планът се провали (благодарение на теб разбира се), ще търся сватята...
Наздраве.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Те тоа мачарок го нема вече.прибра се при майка си през една къща.За сметка на това има други 2 .Единия съм Кирчо ,черен и постоянно гладен.Другото беше кръстено на Кольо щото има гоУеме шкембе , обаче май ще излезе ,че е Николетка
Наздраве
Ей не пиете, само приказвате
Айде пийте за моя сметка .... скоро ви черпих заради малката ми принцеса, сега трябва и заради големият разбойник
Ще духаме 16 свещички довечера
И ... както му е ред:
...Нещо за мезенце
... и десерта
Заповядайте и наздраве!
След един час си тръгвам да проверя как се справят домакините и гостите без мен ... и най-вече дали са ми оставили бира!
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар