Аз се чудя от какво се тресе цяла вечер къщата, а то Колето и свата ги били жените им. Шефе, мерси за кафето и закуската. Аз ще поработя малко на работа, а после пак на вилата.
Еееей, шефе, осъзна животрептущата истина най-сетне,
Че у Барот Ти, като у сека себеуважаваща се и високоинтектуалнокОлтурна кръчма се сервира и кайве.
Доброутрошно наздраве!
П.П. До обяд не ме търсете- имам инжИнерно-техническа дейност по проектиране и изработка на един брой дверь за парника.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Добрутро........ ами ето ни на сбирката който не дойне може да съжалява.....чувствахме се чудесно и в добро настроение, бирата се лееше като вода, само четвъртъка ни пречеше.....иначе бяхме готови да прескочим директно в неделята......
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Добрутро........ ами ето ни на сбирката който не дойне може да съжалява.....чувствахме се чудесно и в добро настроение, бирата се лееше като вода, само четвъртъка ни пречеше.....иначе бяхме готови да прескочим директно в неделята......
[ATTACH=CONFIG]500323[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]500324[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]500320[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]500320[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]500321[/ATTACH]
Абе, "Трезвеникът" защо спи на втората снимка, да не е препил с "безалкохолно"?
Аре, аз тръгвам за Рибарицата Ми. Тъй като довечера ще имам мноо по-важни ангажимОнти, от сега ви казвам: Наздраве на пиещите.
П.П. Тишо, я виж какво държа в ръката Си. Само безалкохолно.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Мхм, безалкохолното, което не държиш на конкретната "спяща" снимка е с цвят на отлежала ракия. На другите снимки не се вижда ясно.
Не се вижда ясно, че едната му чаша е с отлежала ракия е празна, втората пълна, а третата чака, че не искаше да отлага пиенето СИ само заради мотането на сервитьора. А, на едната снимка е хванат как връща чаша с кока-кола на детето, беше я взел на заем за снимката.
Наздраве с биричка
ДедоКоко, мерси за офертата, ама ей го вече слънцето напече на терасата и утре сутрин пак, тука се работи само до обяд
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар