Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Абе виЙ тука за к'ва група говоритИ?
    Донесоха ми студена бира, отивам да я опитам. Наздраве!
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

@Кольо - Тъкмо сега е момента да попитам, какво става с Румбата. Да не е сърдит нещо?
      @Ачо - Мярка се в снимка на деня? Тоест, сега е заета.
      @Инвентарът - Наздраве!
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Коле, яз на съборо, от пърцуцата донесоф ли? донесоф.
        Ината бутилка, дадоф ли на Гадефф за следващи сБИРКИ по оня край- дадофф.
        Тугаз ко?

За останалите- сБИРАнето за-виси от Колето-
        като каже, коги идва у наше Големо село да си земе ъпарата за СО заварки,
        тогаз ша за заваряваме.
        Къде- Гришата и Евгений ша кажат, щото имат неизвинени отсъствия за извиняване.

А наздраве!
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение

П.П. А Гриша изчезна-а-а-а, защо ли?
          Смее ли човек да се обади!
          За каква група иде реч? Всъщност няма значение, щом Кольо е лидер, съдбата ми е ясна

Наздраве, и на лидерО наздраве.
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
            ... Къде- Гришата и Евгений ша кажат, щото имат неизвинени отсъствия за извиняване.
            И ти ли!?
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
              И ти ли!?
              Съжалявам, ама са прави.
              Наздраве!

Коментар

Наздраве бре пиеници
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Наздраве!!!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ще ходим ли на фестивал:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:582795_148461748628380_1405079542_n.jpg
Прегледи:1
Размер:73.0 КБ
ID:5408249
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Е баш тоя няма да го изтърва
                      Наздраве!

Коментар

Водка с тараторче и салатка доматки със сиренце. Наздраве на цялата банда от нашата маса!
                        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Жоре, клубът ТИ ще ходи ли?
                          Наздраве, за да не е спам.

Коментар

Наздраве от новичкия член на социално-питиялно-хумористично-алкохолистичната група "Бар"Наздраве".
                            С една винна песничка (извинявам се че съм я пускал и друг път)

Мнение на Гриша И ти ли!?
                            И аз , ма само малко.

Щото вярвам в "доброто у теб" и се надявам, че ще почерпиш.
                            Последно редактирано от dedoKoko; 16-09-12, 20:31.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Аре по3драв и от DJят:

Наздраве.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              Питието определя съзнанието....
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                                Хайде сега като си членКа - пълна автобиография(трите имена, кога си родена, как, защо и т.н.)
                                Майтап, да не се вържеш!
                                Добре дошла и наздраве!

Може, аз денонощно съм на дъъъъъъъълги кафета!
                                Обаче едно е непростимо - накрая на всеки пост трябва да пишеш "Наздраве" - без този надпис - поста се смята за спам!

Наздраве!
                                Така .. ще пробвам - без да се връзвам напълно...

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                                Аз,наздраве!
                                Ей нещо май наплашихте новата членка,никва не се мярка.
                                Някой трябваше да попие дъжда - за да не се наводни София... До магазина бях ..

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Плешив, това не е интересно бе... Мерките, мерките...

Айде наздраве и от мен.
                                На колежката мога да кажа добре дошла, и да не и омръзва бара бързо. Щото много хора са минали за по месец-два, и помена им няма...
                                А е добре да има повече дамско присъствие в бара, че понякога замирисва на пръч(ове)

Наздраве с ракийка и чудна салата от домашни доматита, лилав лук, много олио и много сирене. И малко салам отстрани на чинията...
                                Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                                Те мерките - после!

Наздраве!

Мерките ако не сте ги взели вече .. .. ..

Но да започна разказът от начало:
                                Имах си едно време едно благородно животно, което бяха кръстили Самурай, то обаче не си харесваше името, или не си го познаваше ... и реших да му намеря приятно за него име. Направих дълъг списък и започнах да му изреждам хрумките си. Като казах Крас - Наостри уши, като казах Карс - изцвили веднъж, като го повторих - още веднъж се обади - и така си избра името. А пък аз си избрах неговото.
                                На събора в Приморско бях тази година, както бях и миналата година - покрах мой приятел, само че нямах още тази регистрация. Тази година дойдохме с една Ямаха, която бяхме паркирали почти през цялото време в Бара Наздраве. Иии.. самият ти Кольо - дето говориш за мерките - пробва да я подкараш Ямахата - ама ти беше тясна, или пръстите ти били станали дебели ... не знам, само гледах по снимки, не бях там, а пичът с Дългата коса - дето пак ти каза че я кара добре, пък не си му запомнил името - се казва Свилен и си е моето момче, дето и миналата година бяхме с него на събора, ама без Ямахата. Gadeff помагаше в карането на Ямахата по своят си начин ... И аз не успях да запомня имената на голяма част от съфорумците, ама други ги помня. Това за мен.
                                За мерките - за младите красавци - висока съм 164см, 90, 60, 90, за останалите съм стара сбръчкана и грозна.

А Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X