Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве с чай с 50 гр. ракийка Последните дни каквото и да пия, има все един и същи вкус, баси...
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Наздраве с чай с 50 гр. ракийка Последните дни каквото и да пия, има все един и същи вкус, баси...
      Изперкваш нещо значиВали ли при вас бре?Наздраве!

П.с тука само духа та се не трае,морето е бурно!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
        Изперкваш нещо значиВали ли при вас бре?Наздраве!

П.с тука само духа та се не трае,морето е бурно!
        Не изперквам, карам някъв вирус или настинка ли е, ама всичко ми има отвратителен вкус

Не вали, а направо морето пада от небето... дано да спре за утре, че ще станем на мокри кокошки на първия учебен ден

Наздраве
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Открих, че работата много ме приспива. При нас притъмня, духа, мъчи се да превали. Направо си е подходящо да се пъхна в леглото и утре да стана. Направих си едно кафенце, поне малко да се разсъня. След това отивам да готвя и ще си отворя една биричка. Ако не сте забелязали, пуснах малко снимки в темата за събора.:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...82#post1944082

Наздраве предварително!
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Не изперквам, карам някъв вирус или настинка ли е, ама всичко ми има отвратителен вкус

Не вали, а направо морето пада от небето... дано да спре за утре, че ще станем на мокри кокошки на първия учебен ден

Наздраве
            И аз така чувам по новините пак и шурето е в София,вика не е спряло два дена,дано за утре да ви е ОК.Наздраве и да се оправяш по бързо!

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
            Открих, че работата много ме приспива. При нас притъмня, духа, мъчи се да превали. Направо си е подходящо да се пъхна в леглото и утре да стана. Направих си едно кафенце, поне малко да се разсъня. След това отивам да готвя и ще си отворя една биричка. Ако не сте забелязали, пуснах малко снимки в темата за събора.:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...82#post1944082

Наздраве предварително!
            Видяхме видяхме,тука морето ме му позволява да завали издухва го навътреНаздраве!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от карс Преглед на мнение
              Май съм аз. Ама съм членка.
              Хайде сега като си членКа - пълна автобиография(трите имена, кога си родена, как, защо и т.н.)
              Майтап, да не се вържеш!
              Добре дошла и наздраве!

Първоначално публикуван от карс Преглед на мнение
              От доста време Ви чета, имам чувство че ви познавам.
              Може ли тук да се каже наздраве със сливов сок, който не е станал на сливова?
              Ако да - Наздраве!
              Може, аз денонощно съм на дъъъъъъъълги кафета!
              Обаче едно е непростимо - накрая на всеки пост трябва да пишеш "Наздраве" - без този надпис - поста се смята за спам!

Наздраве!
              Р.П.(RFF) 0898677590
              Пътна помощ
              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Наздраве
                Дано да намине насам и да се задържи поне три дена, че нещата тук са зля. А наздраве!
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

[QUOTE=Румен Петров - RFF;1944250]Хайде сега като си членКа - пълна автобиография(трите имена, кога си родена, как, защо и т.н.)
                  Майтап, да не се вържеш!
                  Добре дошла и наздраве!
                  Ах ти тарикат,ами ако се върже?Наздраве!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

[QUOTE=Ангел Иванов/sereco1/;1944264]
                    Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                    Хайде сега като си членКа - пълна автобиография(трите имена, кога си родена, как, защо и т.н.)
                    Майтап, да не се вържеш!
                    Добре дошла и наздраве!
                    Ах ти тарикат,ами ако се върже?Наздраве!
                    Ачо, то вързването - не е страшно! Аз колко пъти съм се вързвал, и като видят тази снимка - - и ме развързват!

Наздраве!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Значи не те заслужават бре!Наздраве!ДядоКоко само наднича!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Чакайте бре, хора, намалете малко тая скорост.
                          Отидох вчера по обяд на кръщене на племенницата, почетохме я както се полага.
                          Обаче, чак сега се докопах до клатикатурата на компа, а има нема половин час не моа да Ви изчета...
                          Обаче наздраве!

Гледам тука нови хора:
                          Мнение на карс
                          Май съм аз. Ама съм членка.
                          Да си позволя да цитирам Вивето: "У Бара и членките са пичове" демек членове, или, по-точно, са си неделима част от инвентаро.
                          Е, има некой личности, дето от време на време се цепят от кУлектива, ма си плащат стъклени глобички и тъй.

А напоследък забелезнувам, че Колето и Шефа, не са пращали покани за утвърдили се вече кандидат- членове и групата си стои без попълнения бая време.
                          Ма от туй не боли.
                          Наздраве пак.
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                            ... Е, има некой личности, дето от време на време се цепят от кУлектива, ма си плащат стъклени глобички и тъй.
                            Виж ти! Кои са тия личности!?
                            Да кажа "наздраве" докато не се е появил Кольо
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

КУлективо, придлагам на "тоя дето са страхува Гришата от него", като дойде у Големо село
                              да му спретнем едно сБИРАне, а?

Наздраве!
                              Последно редактирано от dedoKoko; 16-09-12, 18:35.
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                                Чакайте бре, хора, намалете малко тая скорост.
                                Отидох вчера по обяд на кръщене на племенницата, почетохме я както се полага.
                                Обаче, чак сега се докопах до клатикатурата на компа, а има нема половин час не моа да Ви изчета...
                                Обаче наздраве!

Гледам тука нови хора:

Да си позволя да цитирам Вивето: "У Бара и членките са пичове" демек членове, или, по-точно, са си неделима част от инвентаро.
                                Е, има некой личности, дето от време на време се цепят от кУлектива, ма си плащат стъклени глобички и тъй.

А напоследък забелезнувам, че Колето и Шефа, не са пращали покани за утвърдили се вече кандидат- членове и групата си стои без попълнения бая време.
                                Ма от туй не боли.
                                Наздраве пак.
                                Дядо Коко, поканите за членство в групата доколкото знам ги изпраща малкия адаш от Разград, обаче той нещо го няма напоследък и ще трябва да видим някой "Директор на генералния директор"

Наздраве!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X