Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Аз днес съм малко гъзар... Пия балантайн с фъстъци. Ама да не помислите, че съм го купувал, не, остана от едни гости, та да не е самотно-рекох да го гаврътна...

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве,гледам и Колето се мерна
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Аз днес съм малко гъзар... Пия балантайн с фъстъци. Ама да не помислите, че съм го купувал, не, остана от едни гости, та да не е самотно-рекох да го гаврътна...

Наздраве.
        Добре си ти,уиски перкаш,ми наздраве тогава!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Току що пихме с брат'чеда по биронада!
          Аз изпих три. А сега съм на истинска, която си купих докато чакам да станат едни хамбургери.
          Реших да готвя мусака... да-да, ама не. Да се беше ли сетил някой, че каймата не се пльосва заедно с картофите и у фурната, а си иска предварително... там каквото си иска Нали съм сам и тая седмица. Баси добре, че е само една... шЪ умрА от глад

Но има бирааа... Наздвраве
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Гриша, каймата се размива с вода за да може да се омеси добре с картофите.
            Но въпреки, че мусаката ми харесва доста, според мен по-правилния начин на приготвяне на кайма и картофи е каймата на кифтаци, а картофите пържени, с натрошено(не настъргано) сирене... Може и на картофена салата, ама предпочитам пърженки.

Наздраве.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Сетих се и аз кифтаците, ама си викам: Не мусака!
              Тътрих се в кухнята, тътрих се и накрая за затътрих за хамбургери

Наздраве!
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

А познайте какво ми сервира жената преди 2 сек.,Мусака Нямах си ни най малка представа че ще яма това,Наздраве!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първо Честито на рожденниците...единият на патерица другият на живо...да са здрави и щастливи!
                  А на вас наздраве и всички все да сте живи и здрави!
                  Нямам нещо ищах ни за пиене ни за ядене.
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Баси, заменям добре сготвена мусака за ремонт на стартер.... Закъсах го, а географското ми местоположение не позволява излизане от вкъщи с цел работа или друго без изправен аФтомобил....

Наздраве, ако някой ми каже дали сега е подходящото време да се обеся, или ще дойде и по-подходящо?...
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                      Баси, заменям добре сготвена мусака за ремонт на стартер.... Закъсах го, а географското ми местоположение не позволява излизане от вкъщи с цел работа или друго без изправен аФтомобил....

Наздраве, ако някой ми каже дали сега е подходящото време да се обеся, или ще дойде и по-подходящо?...
                      Е не дошло още,чакай да мине събора
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве! Тук са се събрали (унас) 4 хлапета и се играят някакви компютърни игри! Сега са в пауза, та да кажа наздраве!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Виве...... нали си с печка нямаш ли подходящ чакмак баир....дизелът винаги трябва да е на чакмак....
                          Айде и по тежки работи има! Наздраве
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение

Нямам нещо ищах ни за пиене ни за ядене.
                            Тогава останалите две неща
                            Наздраве на всички!
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

Наздраве, пичове!
                              Да е жив и здрав рожденика!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                                Виве...... нали си с печка нямаш ли подходящ чакмак баир....дизелът винаги трябва да е на чакмак....
                                Айде и по тежки работи има! Наздраве
                                Кака, това е черешката на тортата, мам'а му... Не ми е единствения проблем, а капака на последователно случили се коя от коя по-коя гадории. Не е за разправяне, ама точно ми се обади една кака от "закрила на детето" че ще идва да даде становище по дело за попечителство за щерка ми, то не че баща и я иска, даже не иска и да чуе, ама.. и трябваше да я докарам до вкъщи да види как гледам детето и т.н...... Сега освен на ръце да я нося от спирката на рейса, 3 км. по-надолу....

Наздраве, кака, оздравявай бърже, че сватбари те чакат, а туй най-убавото, да знаеш - здраве и за теб и семейството
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X