Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Абе днес не е ли петък? Час и половина никакво присъствие? Я наздраве веднага!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Абе днес не е ли петък? Час и половина никакво присъствие? Я наздраве веднага!
      Наздраве!!!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
        Наздраве!!!
        А, един се появи! Наздраве!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          А, един се появи! Наздраве!
          Е че как,даже и ракия си слойжих!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Бая се зачудих тук или в изтрезвителното заведение да го пусна,
            ама като знам, че Жоро си посещава Бара, си рекох -ТУК.

http://www.vsekiden.com/122983/birat...i-bori-stresa/

Бирата ни подмладява и бори стреса

До литър на ден е полезно за здравето

vsekiden.com ~ петък, 31 август 2012 в 8:54

Съставките на пивото потискат процеса на стареене и намаляват стреса, сочи изследване на Института по криобиология и хранителни технологии в София. Умерената консумация на бира (до един литър на ден за мъжете и до 0,5 литра за жените) носи физиологични предимства за здравето, като повишаване качеството и продължителността на живота (намаляване на общата смъртност с 10-20 на сто), сочи проучването.
            Според учените една от основните причини за това е наличието на изключително полезната, но много рядка молекула никотинамид рибозид (Nicotinamid ribosid). Освен в пивото, тя се съдържа само в млякото и млечните продукти. Счита се, че никотинамид рибозид подобрява функциите на митохондриите, които са пряко свързани с процеса на стареене на клетките.
            Това ново откритие допълва вече известните факти, че комбинацията от четирите здравословни елемента – физическа активност, непушене, умерена консумация на бира и ежедневен прием на плодове и зеленчуци, се равнява на подмладяване с 14 години от реалната календарна възраст, отбелязват изследователите.
            Пивото не съдържа мазнини и холестерол, а съдържа лесно усвояеми захари и по-бавно усвояеми декстрини. Това го прави естествена част от здравословната диета за отслабване.
            Резултатите показват, че въглехидратите в бирата (1,5-3 g/100 ml) са по-малко от тези в млякото (5 g/100 ml) и с по-тесни граници от съдържащите се във виното (0,1 – 6 g/100 ml). Мазнините в пивото и виното са незначителни, докато в млякото са около 3 g/100 ml; витамините в бирата и млякото са 2-2,5 mg/100 ml, а във виното – 0,1-0,4 mg/100 ml; не на последно място – в пивото антиоксидантите са 20-60 mg/100 ml, във виното – 30-74 mg/100 ml, докато в млякото не са налични.
            Благодарение умерената употреба на бира, човешкият организъм си набавя и специфичните вещества, съдържащи се единствено в хмела. Хмеловата съставка ксантохумол е много по-силен антиоксидант от тези, установени във виното, зеления чай и продуктите от соя, твърдят нашите учени. Хмелът намалява стреса и „отключва“ ендорфините, които са хормоните на щастието.
            В съвременното общество се счита, че стресът причинява едни от най-страшните дегенеративни заболявания като рак, диабет, сърдечно-съдови и др. чрез формиране в човешкия организъм по време на дишането и метаболизма на реактивни кислородни видове. Това е и основната причина пивото да се препоръчва като един от най-ефикасните натурални антидепресанти. Неслучайно още през Средновековието лечителите са давали бира с отвара от мента за лекуване от лоши мисли и безсъние, се посочва в изследването.

-------------------------------------------------------------------------
            Генералният извод: Бирата и виното са по-полезни от млякото!

И така:
            Наздраве с биричка!
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Аре и аз излезнах от басейна Ми в двора Ми, и си сипах от ракията Ми и си боцкам от салатката Ми, докато се изпекат кюфтетата Ми на скарата Ми.
              Наздраве Ви.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Веднага се появи начи... Чети бе Жоре, чети отгоре.
                Наздраве!

Коментар

Наздраве. С mojito.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Наздраве. С mojito.
                    Ми с твойто ша са наздрависваш, Тишо, нема с мойито.
                    Наздраве!

Коментар

А бре Дедо, туй е мохито бре - мента, бял ром, лимон и сода.
                      Наздраве!

Коментар

А бре, той Дедо Коко, нали'й с очелки и недовижда, чи речи да не си сбъркал клатикатурата в бързината...
                        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          бял ром!
                          К'во й туй?
                          Виждал съм черен,мъжки и женнски,ма бял...
                          Наздраве Тишо.
                          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                            Веднага се появи начи... Чети бе Жоре, чети отгоре.
                            Наздраве!
                            Четох, ама като не пия бира. Дай некоя статийка за рикията, да ми стане драго на душата.
                            Наздраве!
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Четох, ама като не пия бира. Дай некоя статийка за рикията, да ми стане драго на душата.
                              Наздраве!

Ма то там пише и за виното. Пък от виното се прави ракийа, демек според производственната последователност, важи и за ракийата...
                              Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                                К'во й туй?
                                Виждал съм черен,мъжки и женнски,ма бял...
                                Наздраве Тишо.
                                Ето това са двете най-известни в света марки:

Повече за рома тук:

http://www.meik98wines.com/%D1%80%D0%BE%D0%BC__90#cont

Наздраве, Мите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X