Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Не си падам по комара, така, че никакви "И кратко-та" нямам. И не ми трябват.
Просто понякога се случва човек да е в добро стечение на обстоятелства, и въпреки неизбежните проблеми да му е гот. Игнорирам предстоящите задачи които тежат с неотложното си изпълнение, и не знам кога ще ги изпълня, игнорирам гадни и дребнодушни колеги, игнорирам тесногръди началници, и виждам само хубавото от живота. И ми е кеф...
Отче, да знаеш, че едното шише е с калпава тапа-като сложим вентила и пуснем крана-фъщи, та се не трае. Сменяхме уплътнител-пак така. Сменихме шишето-сичко е наред. Та една пълна бутилка те чака за връщане и ремонт на крана...
Наздраве с последните остатъци от втората бира.
После що ми е кеф, а?..Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Какъв глад бре, брат'чед, нали има бира. Без мусака мога, но без бира... цвете без светлина, риба без вода,... Кольо без кал, Дедо Поп без делфин... отнесох се.
НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеКакъв глад бре, брат'чед, нали има бира. Без мусака мога, но без бира... цвете без светлина, риба без вода,... Кольо без кал, Дедо Поп без делфин... отнесох се.
Наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от митре Преглед на мнениеГена...
Тая комбинация в устата да си я сложиш...
И с ракия да яполееш!
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеБрат'чед, да не си на диета
Наздраве.
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар