Как може да нема бира, бре, дедоКоко? В Карфура шуменското на примоция, взех три големи, то пари за хляб за детето не останаха, ама ... криза е!
Наздраве, наздраве и на Доби, туй кафето с диня ми е много подозрително, да знаеш
Така е Виве, ама нема кой да иде да ми купи, пък аз се връткам тук покрай един струг с едни втулки.
А и парите нещо привършиха, че купих амортисьри за КЛИОто, и сега на вода, кафе и цигари до довечера.
Тя кака Доби си каза преди, че ще спира пийеньето по лекарско предписание.
Ама дано се оправи скоро, или да си намери правилен доФтор, дет дава да се пийе.
Виве, каков е тоа дзвер зад тебе- да не ти е детската количка, дето возиш щерката с нея.
НаздравиЧка хЧ.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Бе ти вестници не четеш ли? Новини не гледаш ли? Човек в София на кафе или кръчма да иде, си е все едно е на фронта...
Тия последните дупки са от шрапнели, бях на гости на приятелка и колата беше паркирана пред Кошарите... Наздраве
Виве, печелиш на Събора.
Ама той Румбата ни йе виновйен. Сега там при него- туй чахкини, полякини, рускини и прочие -кини, заето е момчето. Де време тиливизия да гледа и весници да чете.
Наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Щото, лудницата, която очаквах за събора се случва тези дни, а днес е толкова ползотворен, че нямам думи. Ще се идва, ама май няма да съм с моята количка, миличката. Ама, нищо наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар