Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Еми с'брахме се.
    Наздраве.
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Да почна с Наздраве!
      Че днес дълъг хубав и много интересен ден(Дедо попе запуши си ушите само чети) Най сетне си извоювах лечение благодарение на "кикимора"(от нашия сайт) Да е жив и здрав!!!!!! Много черпене му се полага когато си дойде в БГ.
      В чест на това чичо ме заведе на плаж....беше чудесно,лебеди, слънце, море като кадифе...пладциках се до полуполуда....щото после направо без малко да полудея от почуда.....до нас се пльосна младо позакръглено момче...срещу него хубаво момиче като цвете....аз си мисля това горкото нема да го огрее..при това хубаво дете.... а то след малко пристига един местен поп...момчето му извади хавлия полежаха попекоха се ...и хайде в морето...отначало помислих че Попа учи момчето да плува...ма все отзад го държи някак си....и онова далдисва за минута отпреде му,после попа пак зад него и .... И така докато осъзнах че ония ми ти мискини са....в морето дорде ми падне жетона.
      Та и такива работи посред бял ден...по морето!
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ауууууу маскари
        Наздраве от един нормален Поп
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Наздраве Нормални Попе!!!
          Да си жив и здрав
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ооо, Дедо Попе, съвзе ли се от снощните загуби?
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Как да се съвземе човек от такова нещо немам си и на идея.Ама ще го борим с водкен
              Наздраве
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Бори го Попе..бори...аз си гаргаря езика със ракия от диви круши....наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                  Как да се съвземе човек от такова нещо немам си и на идея.Ама ще го борим с водкен
                  Наздраве
                  Иди на църква бре! Запали свещ, да не те споходи пак! Наздраве ви!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Добии, станала си свидетел на попски работи Делфини имаше ли?
                    Преди малко к'во ми се случИ, леле... гледам у къщи-бира, надигам, ууууу тя чай бре.. лошо ми станА, ама се се оправяме! Ай наздраве!
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Е Пейчев,Пейчев делфини нямаше.....лебеди имаше. ама те бяха по на изток от ЕрЕотичното Шоу.
                      Ми топла ама бира нали! Наздраве с няма казвам с кво че земете ме отлъчите от Барот!

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                        Е Пейчев,Пейчев делфини нямаше.....лебеди имаше. ама те бяха по на изток от ЕрЕотичното Шоу.
                        Ми топла ама бира нали! Наздраве с няма казвам с кво че земете ме отлъчите от Барот!
                        Бира, ама топла
                        Наздраве, Доби!!! Как върви с твоето здраве?
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Топла, ама бира не е конско лекарство в устата

Добре най после имам назначено лечение...времето ще покаже.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                            Добре най после имам назначено лечение...времето ще покаже.
                            Пожелавам ти успех! Дано всичко е наред! Наздраве!!
                            Другите няма ли ги?
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Наздраве, Доби!
                              Пия за твое здраве, както и за здравето на Тишо и Сончето!
                              Да ми се оправяте скоро и да си дробим тук с весела компания!

Наздраве, Пейчев!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Оуу, Тигрос, да ти пусна ли един поздрав?
                                Айде, ще ти пусна

Наздраве, момковци, моми, лели, чичовци и тей нататък!
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X