Ачка, мотора ти е това от подписа, нали? Какво му имаше?
Ако е той- Хонда е, не се притеснявай Толкова атв-та карахме едно време Хонди... всичко ме е оставяло в гората, но е и тази марка!!
Наздраве ве!Ей почивка няма за вас само пукница.Аз съм на ракия щото си оправих мотора.До преди малко бях в гаража,сега го поливам да не се чупи повече магарето му с магаре.
Е сега аз те копирам, с изключение на моторя, ай наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Ачка, мотора ти е това от подписа, нали? Какво му имаше?
Ако е той- Хонда е, не се притеснявай Толкова атв-та карахме едно време Хонди... всичко ме е оставяло в гората, но е и тази марка!!
Преди време го отварях защото пружинката на безконечния лагер се беше разтегнала и не искаше да пали,той се намира зад маховика,преди година беше това,всичко оправих тогава без проблеми пали.Но не сложих тогава осигурител за резби и един болт се разви и направи на кайма звездата,днес ми дойде от Англия другата и го сглобих и даже запалих.
Най напред наздраве на Генчев, и да е много здрав през следващите 127 години.
После да се похваля, че смених карето на задния кардан на форд-нисана, и вече няма никакво тресене. Баси генералната промяна само от едно каре.
На бира съм, наздраве.
Не е истина колко пъти съм написал "наздраве" Достатъчно ми е само да си сложа пръста на буквата "Н" и после мога със затворени очи да напиша цялата дума, пръстите сами знаят клавишите
Най напред наздраве на Генчев, и да е много здрав през следващите 127 години.
После да се похваля, че смених карето на задния кардан на форд-нисана, и вече няма никакво тресене. Баси генералната промяна само от едно каре.
На бира съм, наздраве.
Не е истина колко пъти съм написал "наздраве" Достатъчно ми е само да си сложа пръста на буквата "Н" и после мога със затворени очи да напиша цялата дума, пръстите сами знаят клавишите
Наздраве Коле,и форд-нисана да е пушка от тук нататък!
Коментар