Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Е, щом сте се разнежили аз музика нЕма да пускам
Тишо, за времето, за което аз си пия бирата в Бара, не си спомням да си пускал нещо посредствено! Право дума Тигърът!!!
Деде Коко, тоя много малък, бре-на два месеца! Половата шпага на квартала е вкъщи
НАЗДРАВЕСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеИ само 2% от човеците са със зелени очи?
Наздраве!Наздраве ... май ще мина на втора каменица
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеСупер! Благодаря, Сонче!
Наздраве
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеЕ, щом сте се разнежили аз музика нЕма да пускам
П.п. уча се да цитирам многократноЗаминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение... значи парчето е за мен ...
Коментар
-
Тишо, каква носталгия ми извика с това парче...
Няма как да не ти налея един Жак.
Наздраве!
Дедо Коко, след една камара години навън, почти никого не познавам тук, а пък и съм малко социален инвалид.
Т.е, не съм от хората дето познават всички и знаят всичко.
Ма, наздраве де!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Баф мааму... ко напрайхте бе!?!
След тегавия ден имах нужда от точно това, а не да съм обект на сексуален тормоз от друг вид, благодаря ви!
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеНаздраве
Някой трябва да контролира разнежването де, пускай
НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Сакън животинката недей. То ти се радва и от кеф не знае на кой свят се намира-ти тормоз.
Де ги вадите тея бе. Ш' ми изгорят говорителите на лопатата.
Cheers!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Ей...винаги като съм на флашка и немога да слушам музика пускате страхотни парчета......Тишоооо....и аз ша та чеРПа ама друг път.
А сега само наздраве?Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар