Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Наздраве, аз пък мисля да спирам бирата и да си сипна един леден ракий, че ме чака голям розов домат със сиренце. Класика
    Баси, пък аз съм се замислил нещо и си чета
    ...че ме чака голям розов диамант със...
    и изведнъж усещам, че се зачудвам къде ли ми е мачетето... Така стават грешките...
    Наздраве, Вивке!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Баси, пък аз съм се замислил нещо и си чета
      и изведнъж усещам, че се зачудвам къде ли ми е мачетето... Така стават грешките...
      Наздраве, Вивке!
      Ммм, диамант, аз пък докато го четох се сетих за няколко други големи розови неща, които да ме чакат....

Наздраве

Ачо, ти ху'аво ме копираш, ама май си пропуснал някой и друг от постовете ми на предишната страница
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

ООООХОООО,натрисайте се бре!Плажа е голям и домати да искаш в градината ше почерпим
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
          Коле, да разбирам ли, че си бил облечен според дрес-кода на съответния плаж?!
          Малиии, и сте пили заедно с Гедефф бирица?

Хай наздравИ!
          Тц, не бях на "този" плаж. Не мога да бъда такъв. Вярно предразсъдъци, ама яко силни, та си бяхме на традиционния плаж. Пък с Радо не сме се виждали, нали го плануваме за по-другата седмица.

Наздраве на всички.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз не си спомням да сме обсъждали гостуване в Царево при Ангел, ама нейсе.
            С Данчо и още един приятел с дискавъри плануваме в началото на Септември да идем до Тасос, там няколко дни, и да се върнем за събора. Още не сме правили подробен план. Ще видим кога ще дойдем с Приморско...

Наздраве с биричка.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Аз не си спомням да сме обсъждали гостуване в Царево при Ангел, ама нейсе.
              С Данчо и още един приятел с дискавъри плануваме в началото на Септември да идем до Тасос, там няколко дни, и да се върнем за събора. Още не сме правили подробен план. Ще видим кога ще дойдем с Приморско...

Наздраве с биричка.
              Заканваме се ние тука,ама гледайте поне на събора да се зберем,наздраве!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

След порядъчна доза каране на велосипед , с чиста съвест съм си налел един водкен
                Наздраве
                RAV 4
                F650GS

Коментар

На събора ще присъствам, ако ще камъни да валят. Може да ме уволнят от работа, ма не ми пука, така и така не си харесвам началника...
                  А и няма как да не дойда, плаката на бара е на съхранение в мен, трябва да го донеса, и да го опънем гордо между дърветата.

Наздраве.

Коментар

Поднасям своите извинения относно липсата ми снощи - моля да бъда извинен

Но по дългия път, който изминава асансьорът късно вечер около 21.30ч. до 6-ят етаж, звънна телефона... глупости звънна по-рано, и гласът отсреща ми сподели, че съм собственик на това:

Джак Ръсел териер на два месеца -дзевер ГолЕм!
                    Аз до сега не съм гледал малка порода куче, все големи 60-90кг магарета... Тоя пък тича и хапе всичко наред, защото го сърбят зъбките

Малкият намери начин да се скрие от зъбите на Чарли (дойде си с името, не сме го избирали) така:

С каска на главата, в колата и с вик "Газам те" (Газя те)... Тоя ще да е бащичко

Наздраве
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Току що се връщам от Родопи и ви казвам наздраве, с една биричка!
                      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                        Току що се връщам от Родопи и ви казвам наздраве, с една биричка!
                        Наздраве!Как е в Родопите?

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        На събора ще присъствам, ако ще камъни да валят. Може да ме уволнят от работа, ма не ми пука, така и така не си харесвам началника...
                        А и няма как да не дойда, плаката на бара е на съхранение в мен, трябва да го донеса, и да го опънем гордо между дърветата.

Наздраве.
                        Ей тва е приказка!Наздраве!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                        Поднасям своите извинения относно липсата ми снощи - моля да бъда извинен

Но по дългия път, който изминава асансьорът късно вечер около 21.30ч. до 6-ят етаж, звънна телефона... глупости звънна по-рано, и гласът отсреща ми сподели, че съм собственик на това:

Джак Ръсел териер на два месеца -дзевер ГолЕм!
                        Аз до сега не съм гледал малка порода куче, все големи 60-90кг магарета... Тоя пък тича и хапе всичко наред, защото го сърбят зъбките

Малкият намери начин да се скрие от зъбите на Чарли (дойде си с името, не сме го избирали) така:

С каска на главата, в колата и с вик "Газам те" (Газя те)... Тоя ще да е бащичко

Наздраве
                        Аре честито,и да те слуша много!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Уффф и аз имам мерак за такова куче или за ягдтериер ,ама требва да сменя къщата
                          Наздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Коле, явно имаш алергия към началници
                            Наздраве банда!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ами какво да правя, като все идиоти слагат за началници...
                              Майтап, ама тази ми е 18 или 19 фирма, и все заради началниците съм напускал. И от никъде не са ме гонили, винаги аз сам съм напускал, като на повечето места са ме молили да остана.

Стига съм философствал, айде наздраве.

Коментар

Бе седи си и ти на гъза бре .Пий си бирата вечер и да не ти пука
                                наздраве
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X