И като написах "отче наш" та се разтърсих из нета, и го намерих:
Отче наш, иже еси на небеси Да святится имя Твое, Да будет воля Твоя, Да придет царствие Твое и на земле, яко на небеси. Хлеб наш насущный даждь нам днесь И остави нам долги наши Яко же и мы оставляем должникам нашим. И не введи нас во искушение Но избави нас от лукавого. Яко царствие Твое есть сила и слава. Во веки веков. Аминь.
А наздраве ви и от мен......от няколко дни се подвизавам у градо, и днес ходих на големия гьол.....ама съм разочарована безкрайно, тия от общината що им плащаме данъци...мам ...им у....Леля ви днес силна вилна се запъти да са къпе на лечебния плаж и нали ми е под носа де да знам че тия маскари като са събаряли калните бани всички тухли и камъни ги хвърлили в морето...направо само дето не си счупих красивите крачета. А но нос най големите данъци хакат и най много за смет плащаме.мамка...им
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Гола гола...колко да е гола жената в снежната планина?
Наздраве!
Утре зема да направя малко снимки от плажа ......половината колежки монокинки!...ама земат ма баннат
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар