Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Бе Пейчев, какъв обед бре? Май, нещо ти се е размътила главата от тея удари о тавана.
    То вече пет и половина, у Априлци пият втора ракия, у Троян повръщат, пък ние -габровците, вече изтрезняваме...

Пийни една студена биричка- да се усвестиш малце, па после пускай снимките.
    Наздраве!
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
      Бе Пейчев, какъв обед бре? Май, нещо ти се е размътила главата от тея удари о тавана.
      То вече пет и половина, у Априлци пият втора ракия, у Троян повръщат, пък ние -габровците, вече изтрезняваме...

Пийни една студена биричка- да се усвестиш малце, па после пускай снимките.
      Наздраве!
      Представи си колко съм изморен от днеска....
      Че и горските ни писаха акт, мамито им... ще се обжалва!!!
      Не стига че няма табела, че не може да се влиза там с МПС, ами и недоволстват. Те докато ни хванат с тая Нива ще замърсят 3 пъти повече природата.
      Наздраве!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        Представи си колко съм изморен от днеска....
        Че и горските ни писаха акт, мамито им... ще се обжалва!!!
        Не стига че няма табела, че не може да се влиза там с МПС, ами и недоволстват. Те докато ни хванат с тая Нива ще замърсят 3 пъти повече природата.
        Наздраве!
        Малко зор ще ти е с този акт.
        В национален парк "Централен балкан"... с кола?
        То, май още долу в Априлци имаше табели, ако не се лъжа.
        А, като не сте носили трева и сол- за сърните и кокали- за мечките, да ги спасявате от глад...

Коментар

А, като не сте носили трева и сол- за сърните и кокали- за мечките, да ги спасявате от глад...
          Там на мечките, само локум от Ябланица! Никакви кокали. В краен случай мед

Наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Всички табели сме гледали!!! Пише само за мечки, сърни и т.н Имаше едни, дето си личи, че нарочно са ги изгорили с нещо, може би там е за МПС-то, но табелата на практика я няма!
            Здраве да е, 30лв. къде не сме ги дали... на толкова чист въздух се нагълтахма и такива гледки видяхме...
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Тъй като седмиците ми взеха да свършват в събота, днес мисля да я свърша тази, силно кръчмаро-алкохолна седмица, с рАкията на тати и салатата на мама. То не беха вечерни кръчми, обедни такива, приятелски запой, романтични вечери и т.н. Еййй, дроб не ми остана. Направо ме е страх да се замисля за следващата седмица, защото имам 6 планувани мероприятия за 7 дни (поне единия трябва да шофирам)!

Наздраве!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Правила за поведение в Национален парк Централен Балкан
                · Движението, паркирането и престоя на моторни превозни средства, вкл. моторни шейни и АТВ, без разрешително от Д „НП Централен Балкан”, извън определените и обозначените за тази цел пътища е забранено.
                · Преминаването извън обозначените и маркираните туристически маршрути е забранено.
                · Риболовът е разрешен само на определените и обозначените със знаци места.
                · Бивакуването и паленето на огън е разрешено само на определените и обозначените за тази цел места.
                · Ловът, носенето и превозването на дълго огнестрелно оръжие, лъкове и арбалети е забранено.
                · Замърсяването на терените и водите с отпадъци е забранено.
                · Унищожаването на скални образувания, събирането на вкаменелости и минерали е забранено.
                · Къпането в реките и езерата е забранено.
                · Късането на цветя е забранено.
                · Пашата на кози е забранена.
                · Воденето на кучета без каишка или без спъвачка е забранено.

Автомаршрути
                Троян – с.Чифлик – хижа Хайдушка песен – 25 км

Авто-маршрут Хижа Тъжа – Кадемлийското пръскало

Сори за спама, ама понякогиш в баровете се говори и за други неща.
                Те вече искат да затворят все гората ,за всичко що е на колела,че не знам.

Иначе- добра разходка.
                Видели сте света от високо, дишали сте , кефили сте се..
                Наздраве.

Коментар

Ей, палавници, да не ви остави човек за малко самички, и изписахте две кофи мастило бре!
                  Ша си начупите клавиатуркити бря!
                  Наздраве!
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

И аз им се чудя, с тез' клавиатури по масите, пречат на пийенето, аз моята я качвам само докато дойде следващата бира и изхвърлят пепелника

Наздраве

Коментар

Виве,тъй си мислиш. Ич дажи не пречат.
                      Плюс туй моя лапатоп е модерен - отляво, кат му цъкна едно копченце и ми излиза поставка за чашата.
                      Горе -долу 15/15 см, и вътре има едно сребърничко кръгче, дето мога да си го сменям, като се оцапа.

Наздраве!
                      Последно редактирано от dedoKoko; 04-08-12, 19:23.

Коментар

Виве,тъй си мислиш. Ич дажи не пречат.
                        Плюс туй моя лапатоп е модерен - отлявно, кат му цъкна едно копченце и ми излиза поставка за чашата.
                        Горе -долу 15/15 см, и вътре има едно сребърничко кръгче, дето мога да си го сменям, като се оцапа.

Наздраве!
                        То и моя такъФ бре, дедоКоко, ама туй не е ли ЦД плеъра? Язе понеже поназнайвам от ИТехнологии и ги чаткам тея работи
                        Ама все още не мога да му намера бутона "any button"

А наздраве

Коментар

Правила за поведение в Национален парк Централен Балкан
                          · Движението, паркирането и престоя на моторни превозни средства, вкл. моторни шейни и АТВ, без разрешително от Д „НП Централен Балкан”, извън определените и обозначените за тази цел пътища е забранено.
                          · Преминаването извън обозначените и маркираните туристически маршрути е забранено.
                          · Риболовът е разрешен само на определените и обозначените със знаци места.
                          · Бивакуването и паленето на огън е разрешено само на определените и обозначените за тази цел места.
                          · Ловът, носенето и превозването на дълго огнестрелно оръжие, лъкове и арбалети е забранено.
                          · Замърсяването на терените и водите с отпадъци е забранено.
                          · Унищожаването на скални образувания, събирането на вкаменелости и минерали е забранено.
                          · Къпането в реките и езерата е забранено.
                          · Късането на цветя е забранено.
                          · Пашата на кози е забранена.
                          · Воденето на кучета без каишка или без спъвачка е забранено.

Автомаршрути
                          Троян – с.Чифлик – хижа Хайдушка песен – 25 км

Авто-маршрут Хижа Тъжа – Кадемлийското пръскало

Сори за спама, ама понякогиш в баровете се говори и за други неща.
                          Те вече искат да затворят все гората ,за всичко що е на колела,че не знам.

Иначе- добра разходка.
                          Видели сте света от високо, дишали сте , кефили сте се..
                          Наздраве.

Да затварят каквото искат,аз ще си карам мотора из Странджа и които има дупе да ме гони дами пише акт.Наздраве банда!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ма, плеър, глупости.
                            Пробвах да му турна една плоча, от тея малките, черните, с по 2 песни- не влазя.
                            Касетката на касетофона -и тя не ще.
                            Имах едни дискети- 5 инчови, влизат- ама не свирят.
                            И ся служи за чашката.
                            Наздраве за чашките.

Коментар

Наздраве!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не знам за вас, но мен такъв яд ме гони, че ще си го отнесе някой в скоро време...
                                Последния път беше, като се разлетяха една тесла и един чук..., абе не е за разправяне, че и деца четат тук. И все пак не се квалифицирах за Олимпиадата в Лондон. Само се вътрих с акт, подмяна на стъклопакет и... счупена дръжка на теслата, но пък си го изкарах, така както аз си знам

Ай наздраве, утре ще го мисля
                                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X