Ослепях ли, оглупях ли?!?!
Седя си на предишната страница и си викам "Тия що не отговарят? Нещо заговорничат!" А то к'во било - компа се прави на ударен, брат'чеда ме обвинява в лъжа (що така, бре, че нещо не помня), а и Румбата мА бил осветлил!!!
...баси и мързела ме налегна, дано сте разбрали това отгоре... Но наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Аааа не, на Колето няма за какво да му връщам, нищо такова не съм казал. Шуменското не е лошо, тук изцяло магазина си е виновен. Нямам представа от колко време стои тая бира там, ама.. хич не я биваше.
Гриша, тая вечер съм на руско и ще пусна един руски, ама и ще ти върна на удара!
Хах! На първия клип е мотора на който съм се качил за пръв път - точно червена Ява 350куб. Пътят ми завърши през оградата в реката Дядо ми ми показа как и с какво да изправя коловете, не че съм ги изправил, тогава бях 10-11 годишен пикльо...
Пейчев, получаваш спИциален поздрав, нещо лекичко...
Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Гриша, какво какво искаш да почерпя за тази хубава песен?!!!
Сега си лягам (повярвай ми! ), че тавана на Витарата се оказа твърд и нисък. Май и каска трябва да слагам по разходките До сега не ми се е случвало.... айде, утре ще ви пусна някой снимка Лека!
Коментар