Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Цял ден ми е криво - имало е причина!
    Живот... няма много за умуване, никой не се е отървал жив...
    Светла му памет!!!
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Никой не е забил дирек тук на земята...да почива в мир....той поне няма да бъде забравен!!!!
      Наздраве......аз пък харесвах Бандитският Петербург.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Аз пък не харесвам такъв тип филми. Младите лапета се вдъхновяват не на шега, и започват да подражават на "героите"
        И готови бандитчета... Съвсем сериозно, може да ви се струва пресилено, ама психиката на децата е силно лабилна, и се влияе много лесно. Туй психологията е сериозна наука, макар,ч е не и обръщат внимание. Напразно...

Айде наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Прав си в това Коле но не само това са филмите...ами тези Хамериканските дето всеки втори е екшън драма и др- подобни те по лоши.
          Ей днес леля ви остана без ауспуХ както си карах и се чу тътен и тънгър мъндър, и що да видя аспухът отделен от коректора. Сега ще си джиткам с Жипката кво да се прави??? А наздраве!!!!
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Бенцбоз, какво ми стана с бабата?
            Питах тук таме из селото ма ме гледат един такьв нафиркан и нещо май ненадежден им се виждам.От пиене ми трепери лявото око вече,мислят,че им намигам

Аз повече тая вечер не мога,но на вас наздраве.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Босе, тези дни съм в отпуск, така, че ако имаш път към нашия край-обади се, ще се радвам да се запознаем наживо.

Телефон: 0898 942541

На другите наздраве.

Коментар

Трябва бьрзо да карам,че бьрзо ме лови,до момента пропуск нямам,а пиян не карам.Ужас някакьв еле без документи.

Джугана е на доктор,като излезе май ще прескоча до морето,черпенето от мен.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Босе, верно. Ако ти е много пиенето да помогнеме нещо? И без тва ше се чуда ко да права цяла седмица, таковата... Има няма 20 - 30 мин. и изпадам в селото.

Наздраве!!!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Джугана е на доктор,като излезе май ще прескоча до морето,черпенето от мен.
                    Това май съм го пропуснал...
                    Какъв джуган бе, по едно време питаше за джип за балдъзата, ама така и не разбрах взе ли нещо?..

Пък за черпенето няма да се разберем. Ама ти се обади, пък ще видим.
                    Ще те кача на витарата да те повозя из полигона дето караме и бъгитата, с тез мерцедеси не знаеш какво е офф

Айде наздраве.

Коментар

В София сьм,измислете нещо,аз сьм ЗА

Ярооооо,Венцооооо сервиза на Борката много мальк,терен трябва,вие сте.

Пиенето не е много,свиквам му ма винаги има за по още едно.

Джуганчо е Ммммммерцедес 210 дизел 290 ,2 от 2 си влачи корема,тампони на шасито вече няма и леко ми избих генерацията,че много ниско,а и това на трезво.Знаех си аз,че трябва да е джипка.

Наздраве,лягам си,че ме пуска пиенето и пак ще уцеля асансьора и ще се изложа.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Без майтап, така стана, че до неделя съм мотаещ се. Като решите пишете. Или - Тел. в профила.
                        Пак Наздраве.

Коментар

Ами то го измислих вече бе. Една хард разходка, после ако те влече-на море, ама надали... Не, че по софийско няма хора които да ти спретнат хард разходка де, ама все пак.

Пък и възможността да се запознаеш с МЕН не е за изпускане.

Бъзикам се де, ама ако ти доскучае-360 км са, за мащабите с които си свикнал са нищо.

Не се давай на пиенето, наздраве.

Коментар

Наздраве бре пиеници! Да'н въ устай човек за малко сами, и се почнало - попове с делфини и пингвини се натискат, попадията за тройка са наредила, нови ора у бара, много сте бръзи бре!
                            А, ние с дядо Коко ръбахме риба и жулнахме по една бирка ей така за разнообразие.
                            Ама хайде наздраве по случая!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Eй плешунгер ,ко напрай че пишеш с лакти бре ,кво са контузи , да не е от некоа пъшкаща
                              Наздраве
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                                Наздраве бре пиеници! Да'н въ устай човек за малко сами, и се почнало - попове с делфини и пингвини се натискат, попадията за тройка са наредила, нови ора у бара, много сте бръзи бре!
                                А, ние с дядо Коко ръбахме риба и жулнахме по една бирка ей така за разнообразие.
                                Ама хайде наздраве по случая!
                                Чшшш, ще прекараш с рибата за тая година, а? Наздраве!
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X