Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Тигърче, ако можем вкара толкоз гориво, като металическите, ша станем на ракети, бе?
    Наздраве
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

А пък днес поканих дедо поп да го черпя някоя бира, ама той отказа...
      Да му се неначуди човек. Уж поп пък отказва на черпене...
      Ама негова си работа, веднъж беше, има дса чака друг път да съм в цветущо здраве, та да не ме страх да почерпя...

Айде наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
        над Албена, за два -три дена.
        Баш там е на няколко минути дебелия плешив. Ако искаш може да му се обадиш да пиете по нещо. Ама той е по кафетата...

Аз пък съм по бирата. Наздраве.

Коментар

Коле дай някакъв тел, да му изокам бе. Утречка вечер що да не пиинем по едно кафе със шотландска ракия за ободрение?
          Наздраве, опс, чакай, че МастиСката свърши, а тъй - ся може:
          НАЗДРАВ-Е-Е-Е-Е!
          и НА ТРЕТА МАСА НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            А пък днес поканих дедо поп да го черпя някоя бира, ама той отказа...
            Да му се неначуди човек. Уж поп пък отказва на черпене...
            Ама негова си работа, веднъж беше, има дса чака друг път да съм в цветущо здраве, та да не ме страх да почерпя...

Айде наздраве.
            Компотеро досегиш ме болеше само шкембето (не знам от какво ) сегиш ме боли и сръцето ,че не знам когиш пак ще имаш желание да почерпиш.Иначе ти пожелавам още 200+ години да се у цветущо здраве
            Наздрави на сички
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Според научните изследвания, сичките болести идвали от нередовно пиенв и нерви преди първата чашка...
              Само венерическите били от удоволствия.
              Тъй че Колето нема как да са разболее,
              понеже редовно вика: НАЗДРАВЕ_Е_Е_Е.

Коментар

Салати ще ми ядете в тая жега, че и свежи... Друго си е гърди, но не тия на ония морските (брат'чеда и Румбата), а прасешки - гарнирани с кебапченце, и скюфтенце.
                Наздраве с бирааа
                И от Стойкова - наздраве
                Последно редактирано от Гриша; 14-07-12, 22:06.
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                  Тъй че Колето нема как да са разболее,
                  понеже редовно вика: НАЗДРАВЕ_Е_Е_Е.
                  Има-има! Я го накара да почерпи...

Коментар

А,а,а? Кибапчита с кифтета, ай ся?
                    То доматето си е домате, ма тънката луканчица си е като гарнитурка на думатиту.
                    Наздраве на трета маса!

Коментар

Гриша, днес се чувствах в цветущо здраве, та си викам я да зема да почерпя. Хем да пием по някоя бира, хем да не ми викате, че съм бил пинтия. Ама на-не стана, колкото и да го исках.
                      По-нататък не знам кога ще се случи пак да съм добре със здравето

Наздраве.

Коментар

Дядококо, ти като дядо с внуците ли ще ходиш но море? Щот виж брат'еда е с тъщата... но само за една седмица, що ли
                        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Гриша, днес се чувствах в цветущо здраве, та си викам я да зема да почерпя. Хем да пием по някоя бира, хем да не ми викате, че съм бил пинтия. Ама на-не стана, колкото и да го исках.
                          По-нататък не знам кога ще се случи пак да съм добре със здравето

Наздраве.
                          Ще си, като ти се появя наяве - до тогава - ЖИВ И ЗДРАВ

Поздрав:

Наздраве

Коментар

Не бе, Гриша. Изпратих жената на дебелариум и сега отивам да си я взема, че да ходим по Априлци. Че отдавна не съм пробвал тамошните реки- откъм риба как са.
                            Пък приятелката на булката я страх да кара толкоз километри и дядо ти Коко ще е пренос превоз.
                            Наздраве!

Коментар

Извинявам се за прекъсването, но трябваше да нагледам баницата- нали сега сме ергенска компания у дома със синовете, та ме изнасилиха да им правя баница.
                              Пък за внуците- от кога му говоря на големия синковец, ама той все вика "Ще видим".
                              Дядо Коко си ми е прякор от студентските години. Ако дойдете на събора- ще разберете защо.
                              Ай наздраве!

Коментар

Какво се успахте бе компанията?
                                Ракията ли ви свърши, или що?
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X