Ба, то пижамата майната и- надали ша им требе...
Ма що после аз требе да ги храня резултатите?
Па и за кондомите- кат ги ползва, поне да си ги връша обратно у пликчето, да могат и другите да ги ползват...
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Ми кой Световната банка за развитие... сриф демографски, казали ората у БГ. а доколкото си спомням баш секи път га ти е убаво чавета дан стават....ми 21век сме бре има си ВРТ
Ъхъ! А ако не те покани, дано поне не ти ползва пижамата поканения... Безкайве...
Ба ша му ползва пижамата...той като ша ляга с пижама ИЧ ДаН идва и то у чуждо легло....
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
а доколкото си спомням баш секи път га ти е убаво чавета дан стават....
Доби, сетих се един стар виц:
Младо нискоинтилигентно (по отношение на предпазните мерки) семейство- плодовито- за 5 години- 6 деца...
Дохтура рекъл на булката: Виж сега, кога сте в леглото, ти ша го гледаш.
Като почне да примира и да му става хубаво и ще се дръпнеш от него- да е отвън резултата.
Ма дохтуре, м'чи то га на него земе да му стаа убаво, мен веки мии ептен убаво и нищо не видим, бе!
Наздраве за убавите работи!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Доби, сетих се един стар виц:
Младо нискоинтилигентно (по отношение на предпазните мерки) семейство- плодовито- за 5 години- 6 деца...
Дохтура рекъл на булката: Виж сега, кога сте в леглото, ти ша го гледаш.
Като почне да примира и да му става хубаво и ще се дръпнеш от него- да е отвън резултата.
Ма дохтуре, м'чи то га на него земе да му стаа убаво, мен веки мии ептен убаво и нищо не видим, бе!
Наздраве за убавите работи!
Баш си прав ...а Наздраве с водичка и чайче че днес май ще акуширам кучката дето и е най убаво и баш са зак...иха и ся чакам резултатите
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Доби, да помагаме с напъването?
Ау пийвате си, работите си .... а аз се чудя кое да хвана по-напред - английския ли, моливите ли или естетиката? М?
Наздраве, на който си пийва!
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Сонче, Гена, то ако ставаше с моето напъване да бях ги окучила досега.....ма не ще бре от снощи се върти горкото хайванче... даже място под масата в хола си е харесала та дигах килими и настилах балатуми и стари чаршафи....а тя сега излезе на двора ....иде ми да и спретна едно цезарово ма нали си ми е моя кучка ша са чакаме и ша са напъваме.
Сонче от дето първо фаниш от там ги почвай....
А наздраве ви!
Коментар