Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Много сериали гледате, ей....

Наздраве
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ба, то пижамата майната и- надали ша им требе...
      Ма що после аз требе да ги храня резултатите?
      Па и за кондомите- кат ги ползва, поне да си ги връша обратно у пликчето, да могат и другите да ги ползват...
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
        И после кой ша ги рани тез чаавета?
        Ми кой Световната банка за развитие... сриф демографски, казали ората у БГ. а доколкото си спомням баш секи път га ти е убаво чавета дан стават....ми 21век сме бре има си ВРТ

Ъхъ! А ако не те покани, дано поне не ти ползва пижамата поканения...
        Безкайве...
        Ба ша му ползва пижамата...той като ша ляга с пижама ИЧ ДаН идва и то у чуждо легло....
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
          а доколкото си спомням баш секи път га ти е убаво чавета дан стават....
          Доби, сетих се един стар виц:
          Младо нискоинтилигентно (по отношение на предпазните мерки) семейство- плодовито- за 5 години- 6 деца...
          Дохтура рекъл на булката: Виж сега, кога сте в леглото, ти ша го гледаш.
          Като почне да примира и да му става хубаво и ще се дръпнеш от него- да е отвън резултата.
          Ма дохтуре, м'чи то га на него земе да му стаа убаво, мен веки мии ептен убаво и нищо не видим, бе!
          Наздраве за убавите работи!

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
            Доби, сетих се един стар виц:
            Младо нискоинтилигентно (по отношение на предпазните мерки) семейство- плодовито- за 5 години- 6 деца...
            Дохтура рекъл на булката: Виж сега, кога сте в леглото, ти ша го гледаш.
            Като почне да примира и да му става хубаво и ще се дръпнеш от него- да е отвън резултата.
            Ма дохтуре, м'чи то га на него земе да му стаа убаво, мен веки мии ептен убаво и нищо не видим, бе!
            Наздраве за убавите работи!
            Баш си прав ...а Наздраве с водичка и чайче че днес май ще акуширам кучката дето и е най убаво и баш са зак...иха и ся чакам резултатите
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве, АГ-то!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Обед минА. Похапнах. Сега да взема да опъна една биричка. Наздраве!

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

А така! Наздраве!

Коментар

Тъй тъй.... готова съм първа акушерка... само да почва че като знам как ще откарам едни десетина часа ....ама живот идва.
                    Айде да ви е сладко.

Коментар

Айде дишайте там, напъвайте и после да се пойхвалиш...
                      Наздраве!

Коментар

Доби, да помагаме с напъването?
                        Ау пийвате си, работите си .... а аз се чудя кое да хвана по-напред - английския ли, моливите ли или естетиката? М? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:glup.gif
Прегледи:6
Размер:9.8 КБ
ID:5425461
                        Наздраве, на който си пийва!
                        Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Сонче, Гена, то ако ставаше с моето напъване да бях ги окучила досега.....ма не ще бре от снощи се върти горкото хайванче... даже място под масата в хола си е харесала та дигах килими и настилах балатуми и стари чаршафи....а тя сега излезе на двора ....иде ми да и спретна едно цезарово ма нали си ми е моя кучка ша са чакаме и ша са напъваме.
                          Сонче от дето първо фаниш от там ги почвай....
                          А наздраве ви!

Коментар

А наздраве, и аз ще се напъвам, само да не се о@ам...
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              А наздраве, и аз ще се напъвам, само да не се о@ам...
                              Аз имах тоя успех вече... Да вземе да се окучи тая кучка, че не смогвам с тоалетната хартия... баси...
                              Наздраве!

Коментар

Алоууу, по-полека снапъните, чи полвинта бар вече стана кафев.
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X