Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Макс, утре ще го пробвам. Ей Траяла се уреди, а аз още си чакам лещата... Наздраве!

Ей, Ачо уби ме. Точно така!
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      Коле,витарата с новия двигател яко звяр е станала,направо се тресе. И ако не е тайна с какво е сниман клипа,много добро качество!Наздраве!
      С най-обикновена сапунерка Canon powershot A1200
      А витарата се тресе щото има само един амортисьор, и той само е сложен да се подпира долу на моста и горе на конзолата. Не е хаванат никъде. На другите три места са само пружини и си се клати само от минаване край нея...

Наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Нтц, в грешка си:
        Сваряват се картофи до полуготовност, после на едро в микровелето се добавят чубрица, чесън/може и на прах/, червен и чер пипер и на върха на ножа индийски орех.
        Стават мозък, според микровелето се гледа да станат сочни, кафяна чашка от водата, където са вряли къртофите също трябва.
        Мен ме отвори един арменец, приготви ми и си облизах пръстите, две супени лъжици олио си трябва/зависи от количеството, вкъщи картофи се маат яко/, а ако набарате от Кауфланд сорт "Агата", стават мозък.
        И туй нещо го ядеш?..

Няма ли нещо животинско в чинията-не го помирисвам...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тоя идва насам! Сега пък ще трябва да беля картофи (няма емотиконче с човече дето се бие по челото) Добре, това го мога, но чубрица, чесън, пипер по колко? Ааа не, ще маа мръвки...

Наздраве
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            И туй нещо го ядеш?..

Ела го кажи тва на жената,че тя вика че само аз съм бил такъв.Наздраве!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              И туй нещо го ядеш?..

Стига бре, ти си като Беър Грилс..... И той лапа само разни работи дето шават....
              Сега поне става ясно, защо змията (ссссссссссссс) е изкушила Ева, а не Адам с ябълката.... трябвало е да пробва със суджук, тогава мъжете щяха да имат месечен цикъл и да носят големите кореми само по 9 месеца...

Наздраве
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве!
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

п.п. Свате, вземи си поука от следното:

‎- Изпратих мъжа си за картофи, и да вземе да го бутне кола.
                  - Ужас! И сега какво ще правиш?
                  - Не знам. Нещо с ориз сигурно...
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

• Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    И туй нещо го ядеш?..

Пишем за гарнитурата, Коле, вратна пържола на скара много му тича, кебапченца, кюфтенца пак.А на картофите настъргано сирене - забравих, печен лук на шайби на скара и после на едро при картофите.
                    А днес лещата е на почит вкъщи, снощи джолан с ориз, чер и малко настърган хрян.Две водни чащи ориз и къде осемстотин грама обезкостен джолан почти свършиха, аватара и той омаа две чинии, дембел.

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                    Тоя идва насам! Сега пък ще трябва да беля картофи (няма емотиконче с човече дето се бие по челото) Добре, това го мога, но чубрица, чесън, пипер по колко? Ааа не, ще маа мръвки...

Наздраве
                    По щипка и опитваш, само булките не си опитват манджите, моята проверява как е на сол като мирише и съм и иззел функциите, няма жена главен готеач.
                    Последно редактирано от maxxx; 02-11-12, 19:51.

Коментар

Наздраве момчета и момичета
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        п.п. Свате, вземи си поука от следното:
                        Последния път ме бутна не кола, а москвич управляван от... москвичка. Аз пред паркиралата си минавам и тя взе, че тръгна, но объркала положението на скоростния лост и вместо назад, хайде напред върху мен. И понеже съм си Батман от малък, скочих трупешката върху капака Оттогава много внимавам, особено като ходя до магазина

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Пишем за гарнитурата, Коле, вратна пържола на скара много му тича, кебапченца, кюфтенца пак.А на картофите настъргано сирене.
                        А днес лещата е на почит вкъщи, снощи джолан с ориз, чер и малко насърган хрян.Две водни чащи ориз и къде осемстотин грама обезкостен джолан почти свършиха, аватара и той омаа две чинии, дембел.
                        А после мен жив да ме ожали човек!
                        Ей, куче да си в нашите домове. Е, моето е малко по-различно от куче..., но си се обичаме де

Наздраве!

Коментар

Хахаха, Макс и аз познавам такива жени. Любимото ми е:
                          - Соли ли?
                          - Да!!!
                          - Е защо не е солено???
                          - Ами тая сол не соли... Наздраве!

Коментар

Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Жоро ми е на гости и каза, че го боли главата. Налага се да прибегна до старата рецепта на баба против главобол - мръвье му е майката!

Наздраве и от Жоро!

Коментар

Аз и друг път съм казвал, не се ядосвайте. Всичко ще си дойде на мястото. Сега дай на Траяла да бели картофи и да чете рецептата на Макс. Ти си гледай пиенето и яденето. Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X