Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Дидо, имаш ЛС.
Охх, не мога да намеря точни думи, с които да опиша как се чувствам като поствам нещо във форума.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеЯсно Макс, аз утре имам среща с него. Днес не ми се ходеше. Ще поднеса цветя от целия бар.
Коментар
-
Дидо, няма проблеми. Звънни когато ти е удобно.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеЯсно Макс, аз утре имам среща с него. Днес не ми се ходеше. Ще поднеса цветя от целия бар.
Днес цял ден ми е гадно и тъжно, не ми се отваря лаптопа!
Все тая мелодия ми е в главата, последната която Тишо пусна тук в бара, колкото пъти я слушам и ми се пълнят очите със сълзи и ми напомня за него!
Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Днес през целия ден се чувахме с Веско Сокеров по телефона, защото служебните ангажименти през последните два дни не ми дават да мръдна и съжалявам, че съм токова близо до Горна Оряховица, а не успях да се простя лично с Тишо.
Момчето се оказа много подходящ помощник в съпричастността ни съм скръбното събитие. Успях да му пратя малко пари да поръча аранжиране на букет в памет на нашия добър и непрежалим приятел.
Въпреки дъждовното време, е имало доста хора, отишли да го изпратят по последния му земен път. Веско предаде благодарността от името на майката на Тишо, която е силно развълнувана от съпричастността на форума към загубата й.
Светла му памет на Тишо.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеАйде стегнете се!
Стегни се ти и не пиши глупости!Последно редактирано от maxxx; 01-11-12, 23:44.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар