Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Реших тук да пиша.
Онзи ден, в понеделник стана ясно, че ще ходя до Варна по една работа другата седмица. Викам си "Екстра на връщане ще мина през Горна Оряховица"... Вчера си мислех да пиша ЛС на Тишо за това, и ако е удобно да се видим... сега се обвинявам, че не го направих... С нетърпение чаках другата седмица (подобно на това, когато Кольо се появи в София във вторник-миналия), мамичката му, не буца, ами канара ми е в гърлото!
Виртуално познанство и загубата на което оставя реална рана...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Гадно ми е мама му стара.
Отиде си човек, когото не познавах лично, а сякаш сме били приятели от деца.
Вече втори ден, като отворя Форума и очите ми се пълнят със сълзи...
Колко преходно е всичко ...
Остават думите, следите тук и в душите на хората, които Тишо остави...
А него вече го няма...
Колко по-голяма е мъката на неговите близки...
Тишо...
Дали наистина там, където отиде е по- добре?
Дано да е така...
Благодаря ти за всичко и сбогом!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
И на мен ми стана гадно, когато видях темата, не го познавах лично, но беше супер точен човек... Гледаше винаги да направи добро на хората... Колко наказания ми е спестил...... Но е друга тема, това...
Лека му Пръст..... Няма да го забравим никога!! Дано е на по-добро място!!
Аз не знаех, че е имал проблем с инсолина, баща ми е доктор, майка ми е аптекарка, дядо ми е фармацевт, щях да му помогна с нещо...
Редно е даже от Бара да отидем на погребението...Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 01-11-12, 12:25.За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Думите на Дедо Коко важат изцяло и за мен.
За жалост не можах да се организирам да отида на погребението.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Нищо не можем да променим, за съжаление. Аз си сипах, пак отлях и тва е.......Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Аз утре ще работя в Габрово и ако свърша по навреме ще мина през Горна. Пейчев ако искаш ще отскочим в късния следобед, пиши тел. на лични. Кофти повод да с запознаем, ама... Макар и с половин тон, ви казвам наздраве!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар