Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМоля такива разговори да се водят в другата тема, тука четат и деца (на Пейчев)
Наздраве Ви.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
И от мен наздраве.
Винаги ми е кисело в неделя привечер. Добре че Доби качила снимки да си пооправя настроението.
Варя си и кестени за глезотийка - за Мен, че днес цял ден само момчетата ги глезих с вкусотийки.
И така
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеА вие що пишете за алкохол в Клуба Ми.
Наздраве Ви.
Наздраве Ви, наздраве Иве, аз пък се глезя с една биричкаThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНие у Клуба ти влизаме, само за да идем до WC-то.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеВ Клуба Ми WC няма. Ние там не пикаем. Ние сме възвишени.Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеВ Клуба Ми WC няма. Ние там не пикаем. Ние сме възвишени.
НаздравеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнениеВиви, като каза рози, току-що забелязах, е кучето е розово от една страна (боди арт изглежда, приложен от верни последователи на Марияс флумастер обаче). Ще вземе да излезе вярно, че Чарли обърна резбата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНяма страшно Иве, ако е само кучето - поносимо е. Гледай Гриша да не почне да се рисува в розово, че тогава..... горкото куче
Наздраве
А пък аз се замислих дали не съм си сбъркала професията - и без това готвя денонощно, поне да ми плащаха за това.
Наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнениеХих, гледам, че и днес Гриша не се завъртя много вкъщи, не знам.
А пък аз се замислих дали не съм си сбъркала професията - и без това готвя денонощно, поне да ми плащаха за това.
Наздраве
Коментар
-
Виви, усамотиха се навън куче и мъж. Подробности след малко
А ти какво казваш, че снахата не яде по много - размяна? Тука нямат изхранване.
Наздраве преди всичко
П.П. Айде стига съм се лигавила. Отивам при печката,където ми е мястото, а не в разни барове.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар