Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеВ кратце:
По някое време настана тишина от към детски гласове.
Надникнах зад ъгъла... и онемях, хванах се за главата и клекнах на земята. Чух притеснения глас на Стойкова "Щом Гриша се държи за главата значи е сериозно".
Сериозно ли, то пулсът ми мина 200 удара в минута... причерня ми (аз за това и клекнах). Какво да видя! Тия тримата (Мия на Вива и моите двама), като добарали един стек мастерпор (топлоизолация), разпечатали го и го редят по парапета на вилата Му. Това добре, но моя малкия си стои долу, и чопли ли чопли. Еко катастрафа, а ние сме насред "Натура 2000"!
Обърнах се към Жоро и Му казах, че всичко е наред и няма място за притеснение..., освен че са открили начин да правят изкуствен сняг....Той не ме чу.
След малко като че ли схвана какво съм му казал и скочи, скочих и аз (мисля, че Фани снима). Сумисти ти казвам, Той напира - аз бутам. Предадох се. Жоро видя и философски каза, че това Му е най-малкия проблем - вятърът щял да го издуха в съседите от едната Му страна, а от другите Му (съседи), щял да Му докара техния боклук. Един вид кръговрат.
Отлично!
Хайде деца започвайте оборката, а пък ние с Вивето ще изкараме някой лев за направата на новата топло-изолация, почистването и извозване на отпадъци.
Да, ама не!
Дворът Му свети. Ха да каже някой, че не е така!
НаздравеЖеня Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНаздраве ! И внимавайте да не стане http://vbox7.com/play:018a6edd
Навик аЗаминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
А наздраве и от мен...тъй да видим....Жоро нямал да иска да ни види ....Е ама ние него искаме да го видим кво ще ни изгони ли? Тъй и едно въпросче към първопристигналите....Хаджеба някой моЕ ли да каже защо снощи не се появи агнешкото не Сончето ...де го покрихте Бре ми заради туй са освиниФме я.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНаздраве ! И внимавайте да не стане http://vbox7.com/play:018a6edd
Някъде в централна България полицаи спират жигулка. Докато единият се приближава към шофьора, последният гаси двигателя и немедлено си отваря патронче с мастика, и току пред погледа на полицая отпива солидна глътка. След което казва "Съжалявам! Болен съм, алкохолик съм, часът е 6,00 и задължително трябва да започна да пия по това време. Ако не го направя точно сега си еб@ м@м@т@ и шЪ умрА"
А, ходи доказвай кога е пил, преди да се качи в колата или след като е спрял и пред полицая
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАма пък на децата им е било много кеф сигурно...
Айде наздраве.
Преслав ме пита, дали и днес няма да ходим при Жоро
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеА наздраве и от мен...тъй да видим....Жоро нямал да иска да ни види ....Е ама ние него искаме да го видим кво ще ни изгони ли? Тъй и едно въпросче към първопристигналите....Хаджеба някой моЕ ли да каже защо снощи не се появи агнешкото не Сончето ...де го покрихте Бре ми заради туй са освиниФме я.
И да добавя и още нещо за децата - само деца, които се чувстват свободни, правят щуротии. Така че браво на Жоро, че им е осигурил атмосфера, браво и на всички нас останалите, че сме толкова готини.
Наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеТъй и едно въпросче към първопристигналите....Хаджеба някой моЕ ли да каже защо снощи не се появи агнешкото не Сончето ...де го покрихте Бре ми заради туй са освиниФме я.Надявам се наистина да го е прибрал. Наздраве
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеПоследно го видях в плика Ми, окачен на един от гвоздейте МуНадявам се наистина да го е прибрал. Наздраве
Наздраве ВИСилните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеКак се правеха тия снимки гулеми ...казвайте щото няма видите други.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар