Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве ! И внимавайте да не стане http://vbox7.com/play:018a6edd
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      В кратце:

По някое време настана тишина от към детски гласове.
      Надникнах зад ъгъла... и онемях, хванах се за главата и клекнах на земята. Чух притеснения глас на Стойкова "Щом Гриша се държи за главата значи е сериозно".

Сериозно ли, то пулсът ми мина 200 удара в минута... причерня ми (аз за това и клекнах). Какво да видя! Тия тримата (Мия на Вива и моите двама), като добарали един стек мастерпор (топлоизолация), разпечатали го и го редят по парапета на вилата Му. Това добре, но моя малкия си стои долу, и чопли ли чопли. Еко катастрафа, а ние сме насред "Натура 2000"!
      Обърнах се към Жоро и Му казах, че всичко е наред и няма място за притеснение..., освен че са открили начин да правят изкуствен сняг.... Той не ме чу.
      След малко като че ли схвана какво съм му казал и скочи, скочих и аз (мисля, че Фани снима). Сумисти ти казвам, Той напира - аз бутам. Предадох се. Жоро видя и философски каза, че това Му е най-малкия проблем - вятърът щял да го издуха в съседите от едната Му страна, а от другите Му (съседи), щял да Му докара техния боклук. Един вид кръговрат.
      Отлично!
      Хайде деца започвайте оборката, а пък ние с Вивето ще изкараме някой лев за направата на новата топло-изолация, почистването и извозване на отпадъци.
      Да, ама не!

Дворът Му свети. Ха да каже някой, че не е така!

Наздраве
      ТОЙ по цял ден прави деЦки партита. ТрЕБЕ да е свикнал. Това ми напомни за моето детство. Ние с брат ми бяхме много мирни и послушни деца( верно такива бяхме). Но на едно обедно гости( има няма 2-3 часа), пуснахме нафтата на хората, разбъркахме им хапчетата за кръчно, намазхме се с крем за разширени вени и разхвърляхме библиотеката с мнооооооого книги. Нашите повече никога не ни заведоха там на гости. Дори и като големи. Наздраве на цялата банда!
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ho_ho.gif
Прегледи:5
Размер:6.1 КБ
ID:5416304
        Навик а
        Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Ама пък на децата им е било много кеф сигурно...

Айде наздраве.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

А наздраве и от мен...тъй да видим....Жоро нямал да иска да ни види ....Е ама ние него искаме да го видим кво ще ни изгони ли? Тъй и едно въпросче към първопристигналите....Хаджеба някой моЕ ли да каже защо снощи не се появи агнешкото не Сончето ...де го покрихте Бре ми заради туй са освиниФме я.
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Разказвано ми е, не претендирам за достоверност.
              Някъде в централна България полицаи спират жигулка. Докато единият се приближава към шофьора, последният гаси двигателя и немедлено си отваря патронче с мастика, и току пред погледа на полицая отпива солидна глътка. След което казва "Съжалявам! Болен съм, алкохолик съм, часът е 6,00 и задължително трябва да започна да пия по това време. Ако не го направя точно сега си еб@ м@м@т@ и шЪ умрА"

А, ходи доказвай кога е пил, преди да се качи в колата или след като е спрял и пред полицая

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Ама пък на децата им е било много кеф сигурно...

Айде наздраве.
              Да, да, да, да!
              Преслав ме пита, дали и днес няма да ходим при Жоро

Наздраве!
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                А наздраве и от мен...тъй да видим....Жоро нямал да иска да ни види ....Е ама ние него искаме да го видим кво ще ни изгони ли? Тъй и едно въпросче към първопристигналите....Хаджеба някой моЕ ли да каже защо снощи не се появи агнешкото не Сончето ...де го покрихте Бре ми заради туй са освиниФме я.
                Жоро го е прибрал грижливо в хладилника Му, заедно със супичката Му.

И да добавя и още нещо за децата - само деца, които се чувстват свободни, правят щуротии. Така че браво на Жоро, че им е осигурил атмосфера, браво и на всички нас останалите, че сме толкова готини.
                Наздраве

Коментар

Тъй и едно въпросче към първопристигналите....Хаджеба някой моЕ ли да каже защо снощи не се появи агнешкото не Сончето ...де го покрихте Бре ми заради туй са освиниФме я.
                  Последно го видях в плика Ми, окачен на един от гвоздейте Му Надявам се наистина да го е прибрал. Наздраве

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ALIM0884.jpg
Прегледи:1
Размер:145.8 КБ
ID:5416308В очякване на останалите Гриша помага на охлювите да се събудят.

Как се правеха тия снимки гулеми ...казвайте щото няма видите други.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                      Последно го видях в плика Ми, окачен на един от гвоздейте Му Надявам се наистина да го е прибрал. Наздраве
                      Сонче ти си била късметлиика щом и Гвоздей си намерила. те с дедо Коко са го хапнали а дано...ако не е станало жертва на свирепата Жорова котка.
                      Наздраве ВИ

Коментар

Как се правеха тия снимки гулеми ...казвайте щото няма видите други.
                        Като прикачиш снимката, кликаш бързо върху нея два пъти, точно там където си е, където пишеш. Ще ти искочи прозорче с опции, ти трябва да избереш Full size и Ok после си изпращаш мнението както обикновено.

Коментар

Последно наздраве от мен, че нещо батериите взеха да отказват!
                          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Aз за децата не знам, но някакво възмездие усещам на Кольо в писанията.... Наздраве!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Истинската виновничка за това тъй симпозиЮмно събитиуЕ Завидно доволна.

Тук още в много ранна фаза дядо Коко се мъчи над барбекюто му, а ниу водим разговори високоинтелигунтни разговори.
                              Прикачени файлове

Коментар

Гледам един идиотски филм и за малко да забравя за бара. Но...Ето ме.
                                Наздраве!
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X