Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Бахти купона...
Коле, как е реколтата? Цял ден в жегата за това си мисля... докато разтоварвах 2.5 ТОНА строителни материали НА РЪКА сам... и ги качих на (пак сам) 4-я етаж, без асансьор
Саше, Пейчев е ГОШО бе, не помниш ли, че му честитихме Гергьовден в СТАРИЯ БАР
Брат'чед,... гледай да оцелееш - много мъкЪ по край теб
И аз с русата певица МЕТАЛИЦА, ви поздравявам
НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Реколтата е мама си джаса... Нивата пуска наполовина отколкото очаквах. Нека да не е наполовина, ама 60%... Днес прибрах 26-26 тона, утре трябва да е малко повече, ама пак е слабо. Тъкмо се бях навил да купувам дискавъри, ама май ще си карам астрата...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Е какви ми ги пеят тогава ония от медиите за добрата реколта, глутена и т.н.?
Коле, нема да му се косиш!
Колкото е рекъл Бащицата, толкоз. Важното е ние да сме живи и здрави. Останалото са земни изпълнения.
А, наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеРеколтата е мама си джаса... Нивата пуска наполовина отколкото очаквах. Нека да не е наполовина, ама 60%... Днес прибрах 26-26 тона, утре трябва да е малко повече, ама пак е слабо. Тъкмо се бях навил да купувам дискавъри, ама май ще си карам астрата...
Наздраве.
Апропо, в момента не знам кои са изпълнитлите на Sofia rocks, но са страхотни - седим си на терасата, пушим и пием бира.
Хайде наздраве
П.П. Децата са в леглата каталясали, да не кажете, че съм лоша майка
Коментар
-
На места сигурно има и добри добиви. Даже и в моето село май има, ама не и при мен. Градушката естествено има пръст, и тоста голям, ама няма какво да се прави, не мога да хвърля един найлон върху 280 декара... Има и малко заради старата техника, има и от неплодородна нива, има малко от есенна суша(когато трябваше влага за да се развият растенията добре беше дълга суша), абе причините са комплексни, не е само едно. Ама каквото това, ще се надявам на слънчогледа, Той поне засега е в "топ кондиция"
А през Декември-Януари трябва да дадат и някой лев субсидия...
Абе от цялата работа е ясно едно-пак ще има пари поне за бира и за грозде наесен.
Та наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеп.п.Коле,какви са тез:Безалкохолни на снимката пред теб?
Аа, имаше и една кутия сок от портокали(уж от портокали де), ама той е за малкия срамежливец на Гени.
Наздраве с БИРА!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНаздраве вече с оная жълтата .......... Коле и аз имам нива за жниене .
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение7ми - 8ми - 9ти - експлозия...
Наздраве!
И благодаря за тиенти-тоИма ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар