Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве, Коле!
    Как върви жътвата?
    Наздраве на всички в бара!
    Поздрави от бързопръстия китарист

Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Бахти купона...

Коле, как е реколтата? Цял ден в жегата за това си мисля... докато разтоварвах 2.5 ТОНА строителни материали НА РЪКА сам... и ги качих на (пак сам) 4-я етаж, без асансьор

Саше, Пейчев е ГОШО бе, не помниш ли, че му честитихме Гергьовден в СТАРИЯ БАР

Брат'чед,... гледай да оцелееш - много мъкЪ по край теб

И аз с русата певица МЕТАЛИЦА, ви поздравявам

Наздраве
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Реколтата е мама си джаса... Нивата пуска наполовина отколкото очаквах. Нека да не е наполовина, ама 60%... Днес прибрах 26-26 тона, утре трябва да е малко повече, ама пак е слабо. Тъкмо се бях навил да купувам дискавъри, ама май ще си карам астрата...

Наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е какви ми ги пеят тогава ония от медиите за добрата реколта, глутена и т.н.?
          Коле, нема да му се косиш!
          Колкото е рекъл Бащицата, толкоз. Важното е ние да сме живи и здрави. Останалото са земни изпълнения.
          А, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Реколтата е мама си джаса... Нивата пуска наполовина отколкото очаквах. Нека да не е наполовина, ама 60%... Днес прибрах 26-26 тона, утре трябва да е малко повече, ама пак е слабо. Тъкмо се бях навил да купувам дискавъри, ама май ще си карам астрата...

Наздраве.
            Министъра гръмко обяви, че реколтата била най-добра от 20 г. - получавам по минимум десет пи ар съобщения на служебната ми лична поща от това министерство и всичките чертаят прекрасна картинка. Коле, по-слабия добив има ли нещо общо с градушката, за която си говорихме?
            Апропо, в момента не знам кои са изпълнитлите на Sofia rocks, но са страхотни - седим си на терасата, пушим и пием бира.
            Хайде наздраве
            П.П. Децата са в леглата каталясали, да не кажете, че съм лоша майка

Коментар

Я,тука голЕм купон става!
              Наздраве на всички!

п.п.Коле,какви са тез:Безалкохолни на снимката пред теб?
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

На места сигурно има и добри добиви. Даже и в моето село май има, ама не и при мен. Градушката естествено има пръст, и тоста голям, ама няма какво да се прави, не мога да хвърля един найлон върху 280 декара... Има и малко заради старата техника, има и от неплодородна нива, има малко от есенна суша(когато трябваше влага за да се развият растенията добре беше дълга суша), абе причините са комплексни, не е само едно. Ама каквото това, ще се надявам на слънчогледа, Той поне засега е в "топ кондиция"

А през Декември-Януари трябва да дадат и някой лев субсидия...

Абе от цялата работа е ясно едно-пак ще има пари поне за бира и за грозде наесен.

Та наздраве.

Коментар

... на мен пък ми обявиха, че съм в "седмия месец"

Поздрав

Наздраве

Коментар

Аз съм в деветия. Питай Гени като се появи...

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                      п.п.Коле,какви са тез:Безалкохолни на снимката пред теб?
                      Кафе бе. В 10 сутринта какво друго да пия.
                      Аа, имаше и една кутия сок от портокали(уж от портокали де), ама той е за малкия срамежливец на Гени.

Наздраве с БИРА!

Коментар

Наздраве баровци и баровки ! Кой жнал , кой като мен боядисвал важното е питието да върви . Наздраве вече с оная жълтата .......... Коле и аз имам нива за жниене .
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

7ми - 8ми - 9ти - експлозия...

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                            Наздраве вече с оная жълтата .......... Коле и аз имам нива за жниене .
                            И аз имам от жълтата ракия Все още... Напоследък наблягам на бирата та ракията ревнува тихичко от ъгъла. С китарата си правят компания.
                            Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                            7ми - 8ми - 9ти - експлозия...
                            При мен няма експлозия. Аз да не съм женско... Аз продължавам с броенето-10-11-12-Божич се появява, време е за лягане, 1-последно наздраве-2-вече не мога да напиша правилно "наздраве"...

Наздраве!

И благодаря за тиенти-то

Коментар

То и аз като хапна и вземам да клюмам пред телевизора.
                              Ама, наздраве де!

Коментар

Наздраве адаш , и аз се предавам вече . Тоя ремонт и жегата си казват думата . Последно наздраве.
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X