Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Малкия ме врънка за Витара за 18-тия си рожден ден. То има време до тогава де, ама... да питам аз.Пак 1.6, дълга база. Представи си... не иска V6-така
    Опелски двигател дали ще одържи на напъна?
    Що пък дълга? На лапетата обикновено им харесват късите, и да са кабриолет. Ама каквото му е на сърце.
    При 1,6 моторите слабото място е в блоковете-използва се блока за 1300 като е разстърган за да влязат по-големите ризи за 1600. Оттам матр'яла отслабва, и най-чето срещания дефект е пукване на блока. Не, че е често срещан де, но е най-честия от дефектите. Та като избирате-гледай за пукнато по блока. Иначе и 8 клапановия, и 16 клапановия са си добри мотори при нормална експлоатация. Като цяло са здрави машинки, нито скороснтна мито раздатъчна кутия дават дефекти. По мостовете всичко е добре направено. Е, предния диференциал е малко кекав за сериозен офроуд, както и предното окачване, но при лек такъв-няма грижи.

Само Жоро да не я докопа и да посее заразата в нея, че не можете се отърва от повреди...

Относно моята-опелския двигател ще дава напъна, въпросът е дали другото по трансмисията ще издържи на създадения напън...

Наздраве на пиещите.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
      Е то тогава да взема да я бутам, оборотомера и е до 15000......

Наздраве.
      Светльо, честит да ти е мАторя, със здраве да си го караш!

Като са возите с Евгени, тури му един кош и аз да са намъкна и да са повоза. Тъкмо щях да та питам къде му е коша на тоя ИЖ и прочетох че е Юпонски мАторя!

Наздраве!

Ето ти едно поздравче от мен!

Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Що пък дълга? На лапетата обикновено им харесват късите, и да са кабриолет. Ама каквото му е на сърце.
        При 1,6 моторите слабото място е в блоковете-използва се блока за 1300 като е разстърган за да влязат по-големите ризи за 1600. Оттам матр'яла отслабва, и най-чето срещания дефект е пукване на блока. Не, че е често срещан де, но е най-честия от дефектите. Та като избирате-гледай за пукнато по блока. Иначе и 8 клапановия, и 16 клапановия са си добри мотори при нормална експлоатация. Като цяло са здрави машинки, нито скороснтна мито раздатъчна кутия дават дефекти. По мостовете всичко е добре направено. Е, предния диференциал е малко кекав за сериозен офроуд, както и предното окачване, но при лек такъв-няма грижи.

Само Жоро да не я докопа и да посее заразата в нея, че не можете се отърва от повреди...

Относно моята-опелския двигател ще дава напъна, въпросът е дали другото по трансмисията ще издържи на създадения напън...

Наздраве на пиещите.
        Моя не е от тия с кабриолетите. Не обича чалга, слуша само рок и руско, мрази американски бози и прочие. На кратко казано-нормална работа (не че го хваля... )
        Ми не знам що дълга.... на вид била по-хубава и с големи гуми и фланци, страшна работа.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Моя не е от тия с кабриолетите. Не обича чалга, слуша само рок и руско, мрази американски бози и прочие. На кратко казано-нормална работа (не че го хваля... )
          Ми не знам що дълга.... на вид била по-хубава и с големи гуми и фланци, страшна работа.
          Правилно. Дългата база вози по-добре от късата.

Коментар

Лека вечер от мен Сладко да спинкате .... Наздраве
            Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

То се полагало по един на семейство... Наздраве!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Намекваш ли ми нещо?
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Намекваш ли ми нещо?
                  Не! Ти пък! От къде ти хрумна?
                  Наздраве!

Коментар

Наздраве
                    Брат'чеда на брат'чеда, Ви го казва

Светльо, хорнета по каталог с 600-кубиковият двигател е 98 к.с. - това по спомен, но за теглото си е предостатъчна, че и отгоре... дори на шеста предавка при навъртане на масура къса китки... За първи мотор си е опасно, не се подавай на адреналина ЧЕСТИТО!!! Много радост да ти носи машината.

Коле, нещо за хаябуса прочетох! Одъртя... ще еволюираш ли, м Зваеш ли превода на "хаябуса" от японски? ...нЕма нищо общо с "витара"

Пак наздраве!
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве
                      Брат'чеда на брат'чеда, Ви го казва

Светльо, хорнета по каталог с 600-кубиковият двигател е 98 к.с. - това по спомен, но за теглото си е предостатъчна, че и отгоре... дори на шеста предавка при навъртане на масура къса китки... За първи мотор си е опасно, не се подавай на адреналина ЧЕСТИТО!!! Много радост да ти носи машината.

Коле, нещо за хаябуса прочетох! Одъртя... ще еволюираш и ти Знаеш ли превода на "хаябуса" от японски? ...нЕма нищо общо с "витара"

Пак наздраве!

Коментар

Брат'чед, дека беше, бре? Баси! Както казват братята Роми, не моам да те гледам напоследък...
                        Наздраве!

Коментар

Това отгоре, що докато го редактирах се публикува два пъти - не знам

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            Брат'чед, дека беше, бре? Баси! Както казват братята Роми, не моам да те гледам напоследък...
                            Наздраве!
                            Ма, и Я не мое се гледам напоследък също!
                            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              Това отгоре, що докато го редактирах се публикува два пъти - не знам
                              Два пъти си е... два пъти! По-добре е от веднъж! Що толкова късно идваш? Забавляваш гришоеба ли до сега?
                              Наздраве!

Коментар

Май не трябваше да те подсещам за гришоеба.... Веднага ме изостави! Е, лека нощ.... значи!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X