Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Светльооо, тук е офроуд форум бе, не е "гъзе-тунинг точка беге"
Майтап, да ти е честита, и не и давай много газ, че ще ни липсваш... Повече от 2500-2700 оборота недей да вдигаш... Че то започва да гори тогава...
Коле, то на толкоз работи на място бре Как тей ще гори, това е Хонда!
Я да те питам аз, уж щях да викам последно Наздраве и попаднах на една тема преди малко и се загледах в едни клипове с твойта Витара. С какъв двигател е туй нещо, дето през 2010г. дърпа Патрол?
Коле, то на толкоз работи на място бре Как тей ще гори, това е Хонда!
Я да те питам аз, уж щях да викам последно Наздраве и попаднах на една тема преди малко и се загледах в едни клипове с твойта Витара. С какъв двигател е туй нещо, дето през 2010г. дърпа Патрол?
То не е до Витарата, Кольо с голи ръце може и два Патрула да тегли, само да е с червените гащи.......
Пейчев, тя витарата има записани в актива си и други джипове, все с претенции.
Ами със стандартния си 8 клапанов мотор е. 1600 кубика. В оригинал и на бензин-82 коня. Сега като е поизносен, и на газ надали има повече от 60, ама магарето зад волана ги прави да изглеждат като 160 Сега замислям смяна на двигателя с опелски-2 литра от омега, ама дали ще остане време до шуменското състезание-???
Светльо-добре знам до колко е оборотомера, затова и давам такива акъли...
Ами със стандартния си 8 клапанов мотор е. 1600 кубика. В оригинал и на бензин-82 коня. Сега като е поизносен, и на газ надали има повече от 60, ама магарето зад волана ги прави да изглеждат като 160 Сега замислям смяна на двигателя с опелски-2 литра от омега, ама дали ще остане време до шуменското състезание-???
Светльо-добре знам до колко е оборотомера, затова и давам такива акъли...
Ако бях на твое място щях да взема хаябуса...
Да бе Хаябуса, да не ти се е дояло благо жито ?
Все пак ми е първи мАтор.
Малкия ме врънка за Витара за 18-тия си рожден ден. То има време до тогава де, ама... да питам аз.Пак 1.6, дълга база. Представи си... не иска V6-така
Опелски двигател дали ще одържи на напъна?
Коментар