Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Ти нали ги гледА днес бре? Кво толкос са натискаш а Нерез такъв
    Наздраве
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Аз за теб мисля бе. Нали си под чехъл, и не те пускат на плаж, да оплакнеш малко окото.

Малиий, кви гаджета има по плажа, чак се изчервих докато пиша това...

Айде последно наздраве, аз ви оставям.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ходих достатъчно на плаж таа година.Пък и кво да им гледам.То тука в къщи е по-убаво
        Наздраве
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Ейиии, голям Юсеин! 9.63!!! А нашите не умеят да правят спортни предавания...Пардон, какво умеят? Не показаха повторение на най-престижната спортна дисциплина. Е, заради Тервелчо и честит му медал, но имаше достатъчно време.
          Абе, преди всичко, наздраве!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Еееее Божко най-накрая доде.Помислих си ,че ще пропия сам тука.Иначе си прав за телевизиите ни.Все пак спечелихме поне бронз.
            Наздраве
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Чакай, сега ще дойде нощната...
              Наздраве!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ба ,ши дойди.Тъй като гледам ще си налея още 20 грама водкен и ши легам
                Наздрави
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Добър вечер и Наздраве, дами и господа! Аз завърших тазвечершния (пореден) запой на тиферич и мисля да се гмурна първо в банята, после в леглото... Освен ако не се разсъня след банята...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Май щях да си лягам преди малко.Почнах и аз като Пейчев
                    Този път последно наздраве и бегам да легам щото ще изпием водкена
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Вече на бира. Евтина. Бе не е евтина, ама в сравнение с капанчето на плажа...

За сведение капанчето го държи двукратния победител на Шумен4х4, и още други състезания-Галин Герчев(Геро). В никакъв случай не искам да го упреквам за цените-навсякъде е така-щом си на 10 метра от брега и искаш да пиеш студена бира с топла цаца, донесени от сервитьорка по бански-цените са все такива, че даже и нагоре.

Наздраве.
                      Коле, да разбирам ли, че си бил облечен според дрес-кода на съответния плаж?!
                      Малиии, и сте пили заедно с Гедефф бирица?

Хай наздравИ!
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        На мен ми се ходи на събора, даже съм си взела почивни дни трите преди него, но засега се заформяме само аз с дечко, което може и да ме откаже...

Наздраве
                        Виве, може да се комбинираш с някой дето има 2 места до събора де, недей се отказва толкоз лесно.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                          Виве, може да се комбинираш с някой дето има 2 места до събора де, недей се отказва толкоз лесно.
                          Не се отказвам, то може и да се приеме, че аз имам 2-3 места при мен. Ако някой иска, ще го мислим
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Аз искам Виве, вземаш ли ме ....за събора

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
                              Аз искам Виве, вземаш ли ме ....за събора
                              Що да не те взема, Стефчо С комбито ще съм най-вероятно, че ми прави рекордно нисък разход на гориво Мъча се да го науча съвсем без гориво, ама не слуша

И да не спамим темата, наздраве
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

За събора и аз ще гледам да дойда.
                                Плановете са да пътувам на 7.09 (8-10ч сутринта) на там, на 9.09- обратно.
                                По ред причини ще пътувам с Клиото- има 1 място за навигатор с багажа му.

Маршрут за начало(идея) София-Ямбол- Средец- Приморско. Бургъс не влиза в плановете за посещения.
                                Ходилите и преди да кажат- как стоят нещата с спането.
                                Това там палатки, хотели- нали се падат 4 почивни, половината българи ще се юрнат на море.
                                Наздраве с обедна, малка, студена биричка.

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Мъча се да го науча съвсем без гориво, ама не слуша
                                Виве, аз мойто магаре-тъй, тамън го научих съвсем да не яде, зарадвах се и то зе, че умре
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X