Ей няма млад няма стар....туй мъжето очите ви все виждат.....той и чича ви уж не виждал уж очила иска пък на плажа всичко вижда ....ма нали затуй господ очи ни е дал......гледайте ,гледайте, като има да има. Айде Наздраве!!!
Е, сега, гледали - ми то и нашето куче бяга след колите и ги лае, ама не ги хапе!
Хах, за да дойда трябва да Фъркам. Изобщо не мога да ходя, даже ме возят с Моята Кола, как да дойда?
Наздраве, Коле!
Севов, за твое здраве - наздраве!!!
Аз какви гимнастики прилагам (Йордан Йовчев пасти да яде) само да се замъкна на събора... Натъжи ме!!!!!!!!! Виж, Кольо предложи нещо, с най-голяма радост ще отсвиря всичко, само кажи! Знаеш от стария Бар - за приятел скачам и на товарния влак...
Наздраве, банда
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Стига спахте, уее. Че почнем да въртим телефоните. Диджейо сам ли ще пие, баси.
А, на3драве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
До преди час и нещо бях на работа. Сега съм си в къщи и си пием. и си водя некви тъпи ра3говори по тела, щот бе3 да искам, се 3алюбих с една колежка. И се чувствам тъпо.
На3драве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Севов, за твое здраве - наздраве!!!
Аз какви гимнастики прилагам (Йордан Йовчев пасти да яде) само да се замъкна на събора... Натъжи ме!!!!!!!!! Виж, Кольо предложи нещо, с най-голяма радост ще отсвиря всичко, само кажи! Знаеш от стария Бар - за приятел скачам и на товарния влак...
Наздраве, банда
Гришоне, у фейЦбука пише - семейно положение - семеен, неженен, сложно е. Е, аз съм от тия с много сложното. И то не е заради семейството.
Наздраве с кафе.
Гришоне, у фейЦбука пише - семейно положение - семеен, неженен, сложно е. Е, аз съм от тия с много сложното. И то не е заради семейството.
Наздраве с кафе.
Коментар