Обява:
Другата Събота и неделя мислим да ощастливим дебелия плешив с присъствието си. Ако някой е мераклия-може да дойде и да си направим сбирка. Ама и да няма желаещи-сами със семейството пак ще идем. Гадефф ме подкокороса, а на мен толкова ми трябва.
На дебелия ще бъде заплатено за ползването на вилата, че е в сезон, а той не е длъжен да ни осигурява терен за пиянстване.
Наздраве.
Коле, а за по-другата събота-неделя не сте ли навити, така и ние ще се присъединим?
Коле, а за по-другата събота-неделя не сте ли навити, така и ние ще се присъединим?
Може бе, варианти всякакви, а сме в началото на организацията, така, че се приемат всички предложения.
Виж, ако други хора кажат, че искат да е след седмица, и са болшинство-ще се съобразим, ама надали ще има други мераклии.
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Че то зза кво друго ще се съберете ако се не напиете
Аз няма да се напивам. Ще пия, ама не дотам да се излагам както миналата година в Сливен.
Наздраве.(Сега никой не ме снима, и мога да се отрежа както си знам...)
Може бе, варианти всякакви, а сме в началото на организацията, така, че се приемат всички предложения.
Виж, ако други хора кажат, че искат да е след седмица, и са болшинство-ще се съобразим, ама надали ще има други мераклии.
Наздраве.
Дагаварилис там ще сме, сигурно още в петък вечер, ма ще се чуем и по телефона /не казвай на гадеви, ш ги знинадвами /.
Бай дъ уей, де ти е телефона дето беше в подписа, че ти го нямам?
Ай наздраве всички!
Те Гадеви не четат в бара... Вярваш ли си?
Телефона е в профила. Не искам да го развявам из форума, че като беше в подписа се обаждаха всякакви хора за щяло и нещяло.
Последното беше
-Ало, обаждам се за тутуна.
-???
-Абе писал си в интернета как да си направим тутун за пушене.
Още по опулено човече... Сетих се, че писах в някаква тема за тютюн, и как да ферментира, имам съседка технолог в цигарената фабрика. и я бях питал. Ама съм го написал-оставяш листата тютюн на тъмно и сухо една година, и ферментацията е завършила по естествен път.
Ама "онзи" пак пита за тутуна...
Тогава реших да махна телефона от публично достояние, а да го оставя в профила. Вече няма нелепи обаждания.
Като се видим в скайп ще ти го дам, а може и на лични, начини всякакви. Щом има желание...
Видях, че има рожденник, но нямам време да чета постове Нека е жив и здрав и да радва всички Честито!
Минавам за бързо Наздраве и си лягам, защото утре 5 часа палим Витарата и към в.Ботев Лека ви.
Коментар