Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Супер идея, и аз ще донеса,са напием като магарета.
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Обява:
      Другата Събота и неделя мислим да ощастливим дебелия плешив с присъствието си. Ако някой е мераклия-може да дойде и да си направим сбирка. Ама и да няма желаещи-сами със семейството пак ще идем. Гадефф ме подкокороса, а на мен толкова ми трябва.

На дебелия ще бъде заплатено за ползването на вилата, че е в сезон, а той не е длъжен да ни осигурява терен за пиянстване.

Наздраве.
      Коле, а за по-другата събота-неделя не сте ли навити, така и ние ще се присъединим?

Косьо - много късмет и успех, жив и здрав бъди!

Наздраве на всички!
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Че то зза кво друго ще се съберете ако се не напиете
        Назздраве
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
          Назздраве
          Нема друго.Наздраве!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              Коле, а за по-другата събота-неделя не сте ли навити, така и ние ще се присъединим?
              Може бе, варианти всякакви, а сме в началото на организацията, така, че се приемат всички предложения.
              Виж, ако други хора кажат, че искат да е след седмица, и са болшинство-ще се съобразим, ама надали ще има други мераклии.

Наздраве.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                Аз няма да се напивам. Ще пия, ама не дотам да се излагам както миналата година в Сливен.
                Наздраве.(Сега никой не ме снима, и мога да се отрежа както си знам...)

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Може бе, варианти всякакви, а сме в началото на организацията, така, че се приемат всички предложения.
                  Виж, ако други хора кажат, че искат да е след седмица, и са болшинство-ще се съобразим, ама надали ще има други мераклии.

Наздраве.
                  Дагаварилис там ще сме, сигурно още в петък вечер, ма ще се чуем и по телефона /не казвай на гадеви, ш ги знинадвами /.
                  Бай дъ уей, де ти е телефона дето беше в подписа, че ти го нямам?
                  Ай наздраве всички!
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Заспахте ли?
                    Наздраве!
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Те Гадеви не четат в бара... Вярваш ли си?
                      Телефона е в профила. Не искам да го развявам из форума, че като беше в подписа се обаждаха всякакви хора за щяло и нещяло.
                      Последното беше
                      -Ало, обаждам се за тутуна.
                      -???
                      -Абе писал си в интернета как да си направим тутун за пушене.
                      Още по опулено човече... Сетих се, че писах в някаква тема за тютюн, и как да ферментира, имам съседка технолог в цигарената фабрика. и я бях питал. Ама съм го написал-оставяш листата тютюн на тъмно и сухо една година, и ферментацията е завършила по естествен път.
                      Ама "онзи" пак пита за тутуна...
                      Тогава реших да махна телефона от публично достояние, а да го оставя в профила. Вече няма нелепи обаждания.

Като се видим в скайп ще ти го дам, а може и на лични, начини всякакви. Щом има желание...

Коментар

Майтапче бе приятелю /за гадеви/.
                        За телефона ти предположих, че подобна ще да е причината.
                        Айде последно НАЗДРАВЕ от мен!
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Видях, че има рожденник, но нямам време да чета постове Нека е жив и здрав и да радва всички Честито!
                          Минавам за бързо Наздраве и си лягам, защото утре 5 часа палим Витарата и към в.Ботев Лека ви.
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Кой е рожденника, че не видях нищо. Абе да е жив и здрав и пия за него.
                            Наздраве!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аааа, гледай ти.... всичко живо спи (Пейчев най-дълбоко )! Един през друг по масите .... Никой не помръдва.
                              Ми наздраве Son4o

П.П. Опс .... има някой ....
                              Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Косьооооо - да си жив и здрав, да ти порасне пи*ката като на ТЕЦа комина!
                                Жени - жив и здрав да ти е, много да те слуша и повече пари да ти носи!

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                Офф, и наденичките са готови. На3драве.
                                А уее, кажете някъде готино място 3а два-три дни на палатка около София. Нещо по-романтичничко.....
                                Жореее, ако вземеш повече колежки - идвай на нашата вила!
                                Наздраве
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X