Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Ей мамка му ...и стара каква тая мойта болест..само от люта ракия ми минава болката в устата...
нямам търпение да дойде понеделник да ми дадът хаповете..е те тогава сигурно Попа ще ме анатемоса от Барот....щото ще съм проформа пияница...ма после като се оправя... и Сончето и Тишо...кви песни и танци ...гответе дансинга...Жорката да дига колежките и да ни весели! А наздраве!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Ооо, Гаяна е една от песните заради която се запалих по хеви метъла.
Благодаря Виве, слушам я с кеф.
И на Ангел благодаря, и на Ива...
Имало още нормални хора в България, аз си мислех, че всички освен двама-трима познати са се чалгирали...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеОаз си мислех, че всички освен двама-трима познати са се чалгирали...
Коле, не споменавай думата "чалга"! Т'ва е мръсна дума, да знаеш!!!
Наздраве!
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеОоо, Гаяна е една от песните заради която се запалих по хеви метъла.
Благодаря Виве, слушам я с кеф.
И на Ангел благодаря, и на Ива...
Имало още нормални хора в България, аз си мислех, че всички освен двама-трима познати са се чалгирали...
Наздраве.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Не му вервайте на Компотера.СпеСиално си поръча една флашка 8ГБ и на нея си е записал само Тони Стораро.Нали си е шуменски мангал чалгаджия и като тръгне с колата от вътре се лее отворко милионерче и се такива
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар