Айде бе, ще ти бъркам попарата и ще ти набучвам червея на куката. Блеснички ще си меташ, аз ще си пия биричка и тъй.
Наздраве!
Ахъ, казАх блеснички, казАх и че няма да пиеш биричка, ама пак ще е от бутилката и риболова зян ще стане.Знам ти аз мурафетите от предният круиз, малко ма нарани, ама доста ралти забрай да натъкмиш, изключая мен от вратнята.
Ноо си харна и ноо му разбираш, ама рибка ще си ловкам сам!
Ахъ, казАх блеснички, казАх и че няма да пиеш биричка, ама пак ще е от бутилката и риболова зян ще стане.Знам ти аз мурафетите от предният круиз, малко ма нарани, ама доста ралти забрай да натъкмиш, изключая мен от вратнята.
Ноо си харна и ноо му разбираш, ама рибка ще си ловкам сам!
Наздраве!
Убуу, кат' нещеш. Мислех да те водя на тайния ми непокварен гьол, ама ще си останеш с Искаро и Панчарево. Ааа, и оная, дунавската вадичка.
Малко ти е било, ма ще има да 'зимаш за другио път.
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Убуу, кат' нещеш. Мислех да те водя на тайния ми непокварен гьол, ама ще си останеш с Искаро и Панчарево. Ааа, и оная, дунавската вадичка.
Малко ти е било, ма ще има да 'зимаш за другио път.
Наздраве!
Утре моем да заформим интригата с там, дето Паджеро не минава. Имам удобна макара с кука на муцуната на Трипера, та моем и некое рибе да извадим. Ще ползваме новия гризолющер на щерка ти за стръв.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар