Добро утро лично от Мен, скъпи трезвеници.
Стискайте палци, на Събора да си имаме чисто нов винилов плакат на Клубът Ни...!!!!!
Ае.. с кафенце с млекценце..))
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Миналата година барът се самонастани на територията на Клубът Ми. И дори посред нощ подмени плаката.
Тази година Клубът ще бъде позициониран по-далеч от гнездото на порока. И територията Му ще бъде защитавана до последна капка мляко...!!!!!!!!!!!!!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Миналата година барът се самонастани на територията на Клубът Ми. И дори посред нощ подмени плаката.
Тази година Клубът ще бъде позициониран по-далеч от гнездото на порока. И територията Му ще бъде защитавана до последна капка мляко...!!!!!!!!!!!!!
Тва е наша територия бре,ще е заградя още на 1 септември!
Жоре, стига се мъчи бре....я си направи едно коктейлче със мляко и водка и лед+канела+мента+портокал....И тогава вече можеш да защитаваш мястото си иначе забрави кака....То и аз не употребявам сега алкохол, и обожавам мляко прясно, НО у клубът ти няма ставам Членка, щото първо нямам член второ, щото и мляко не ми дават да пия, трето, защото си харесвам Бара и пиениците у него са готини...ко да прай човек при толкова праволинейни хора....дето и при теб ги няма
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар