Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
И ако и той е с НАЙСИ ключалки на дома,стават бели!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИдеята е че с млякото може да си докараш толкова яко разтройство, че бързо да свалиш много килограми...
Ае....
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Моля, без забранени думи в Клубът Ми...

.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Неееее!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЗабранено ли е "свернисловченето"?
Хъ пак!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАчо, недей да свернословничиш...!!!!!По скоро от сверени слова, демек... според последната актуализация ЖОро пие кайве смлеко сутрин.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТуй произлиза от "верни слова" ли?
През другото време пие кайве с коняк или вводкаЯсен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Е, ние с тебе, няма накъде.. Ама да помогнем и на другите...Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНакъде по-красиви, бре, брат ми?Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Добро утро на всички трезвеници в първият Ми почивен ден от седмицата Ми...!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар