Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на трезвеника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на трезвеника.

А на събора ще разбереш, че е по-зле.

Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
      На НОФ разбрах,че не си това за което се представяш!
      Ми... Сфинятъ от малкъ си е прасе..
      Нали, Жорка?
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Добро утро лично от Мен, скъпи трезвеници.
        Стискайте палци, на Събора да си имаме чисто нов винилов плакат на Клубът Ни...!!!!!
        Ае.. с кафенце с млекценце..))
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Говори с човека да ти го направи във вид на пончо. Така клубът на трезвеника Ви ще бъде винаги с Вас. А и ще побере всички членове....

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Стискайте палци, на Събора да си имаме чисто нов винилов плакат на Клубът Ни...!!!!!
            Подозирам, как ще бъдеш раздвоен на събора, за да присъстваш на две места едновременно - в клуба Ти и в бара Ни
            Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Той влезе ли в бара ще отсвири клуба от всякъде
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Съмнявам се, миналата година не излизаше от бара, пък - на.

Коментар

Миналата година барът се самонастани на територията на Клубът Ми. И дори посред нощ подмени плаката.
                  Тази година Клубът ще бъде позициониран по-далеч от гнездото на порока. И територията Му ще бъде защитавана до последна капка мляко...!!!!!!!!!!!!!
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Миналата година барът се самонастани на територията на Клубът Ми. И дори посред нощ подмени плаката.
                    Тази година Клубът ще бъде позициониран по-далеч от гнездото на порока. И територията Му ще бъде защитавана до последна капка мляко...!!!!!!!!!!!!!
                    Тва е наша територия бре,ще е заградя още на 1 септември!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Гоше, та к'во викаш определя съзнанието!?

Я наздраве с бира
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Жоре, стига се мъчи бре....я си направи едно коктейлче със мляко и водка и лед+канела+мента+портокал....И тогава вече можеш да защитаваш мястото си иначе забрави кака....То и аз не употребявам сега алкохол, и обожавам мляко прясно, НО у клубът ти няма ставам Членка, щото първо нямам член второ, щото и мляко не ми дават да пия, трето, защото си харесвам Бара и пиениците у него са готини...ко да прай човек при толкова праволинейни хора....дето и при теб ги няма
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                          Тва е наша територия бре,ще е заградя още на 1 септември!
                          Аз ще ти помагам. Нося и винила на бара. Ще го препикаем цялото място.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                            Аз ще ти помагам. Нося и винила на бара. Ще го препикаем цялото място.
                            Бе то майтап,майтап ма да вземем наистина да заградим с едно въженце или лента по дърветата.Да се знае че това е лагера на Бар "Наздраве"!
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Мислиш, че ще ни налазят трезвеници? Няма страшно, ще взема аерозол. Едва ли ще са повече от двама-трима.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                                Мислиш, че ще ни налазят трезвеници? Няма страшно, ще взема аерозол. Едва ли ще са повече от двама-трима.

Наздраве!
                                И Жорката със сигурност няма да е от тях!Ае....!
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X