Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на трезвеника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на трезвеника.

АЗ почти никога на закусвам и не обядвам. Ангажиран Съм да мисля за Клубните Ми дела..
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Виве, г-н ПреЦедателя не може да приема такава храна, защото ще развали перфектното СИ тяло, а след това няма да е в състояние да направи Божествените си тренировки за коремната СИ преса.
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Не съм забравила за гимнастиката Му, това е високопротеинова закуска за шампиони, която в комбинация с напитка с високо съдържание на витамини и минерални соли ще поддържа цял ден тялото Му пълно с енергия. Иначе няма да има достатъчно сили за пресите Му.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          ...... Ако и температура немаш, работата е дебела...
          Лошо кога температурата е стайна. Иначе всеки си има температура.
          Я вижте приложението на лимонадата.... Подозирам, че гусин Прецедателя го ползУва с подобна цел.
          Лимонада за вино пуснаха по магазините в дните преди празниците. Находчиви производители заляха търговската мрежа с жълтото безалкохолно, което веднага предизвика интереса на купувачите. "Няма кой знае каква разлика с другата лимонада, може би е малко по-сладка", коментираха пробвали новия търговски трик. Разреждането на виното е бил нормален начин на употребата му по времето на траките. Смес от вино с лимонада в съотношение 1:1 някъде наричат шприц. Най-разпространеното наименование на своеобразния коктейл обаче е "Мечка".
          Сега тука искам само да уточня, че траките изобщо НЕ са разреждали виното. Виното са го разреждали древните гърци.
          Ето и един спомен на морски капитан:
          ...Спорът бе принципен - разваля ли се виното, когато му капнеш малко лимонадка в чашката, или става по-пивко? Едни „за” лимонадата, други „против”... докато се намеси боцманът:
          - Другарю (май още не бяхме на „Господин”) капитан-лейтенант, аз гледам на спора от по-различна позиция. Например, когато докторът ми звъни на вратата, поглеждам през шпионката - ако не носи лимонада, му отварям, но ако носи - не го пускам в къщи!
          - И защо бе, боцман? - питам аз.
          - Ами защото той без лимонада изпива две кила вино, а с едно голямо
          шише лимонада - шест кила!
          Хем не беше габровец нашият боцман...
          Та Наздраве де! Ама без лимонада.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

А представяш ли си да има температура на околната среда - 2, -3 градуса?

Коментар

На дедо поп обади ли се?
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Той не влиза в трезвения клуб, по-добре Жоро като мине в барЪ....

Коментар

Той не влиза в трезвения клуб, по-добре Жоро като мине в барЪ....
                  Бе той хубаво попа не влазя тук, ама требе да му се прати известие, че като гледам тез температури на Жоро, дето ги пишеш- бая работа ще му се отвори на дедо Поп. И матрЯл после ш'требе за поливката...

Коментар

Ми пусни новина, че Жоро няма температура и да действат..

Коментар

Па то е се тая дали е стайна или външна. Се е температура на околната среда. Пу пу! Да е жив и здрав човека, а ше си дойде всичко на място де!
                      п.п. Ако требе и ше му кусаме, та да не каже после, че е пил.

Коментар

Докато вие, хора без работа, пишете глупости , АЗ трябва да се подготвя за последният Ми работех ден от седмицата Ми, който ще продължи от 16 до 17ч. А после трябва да пишем с коУеШката един сценариЙ за Денят на Флюбените...
                        П.П. Тази работна седмица продължи 4дни. Но благодарение на тренировките Си успях да се справя с натовареното работно ежедневие...
                        П.П.П. Пак се гордея със Себе Си..
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Я, Жоре, как си бе?

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Докато вие, хора без работа, пишете глупости , АЗ трябва да се подготвя за последният Ми работех ден от седмицата Ми, който ще продължи от 16 до 17ч. А после трябва да пишем с коУеШката един сценариЙ за Денят на Флюбените...
                            П.П. Тази работна седмица продължи 4дни. Но благодарение на тренировките Си успях да се справя с натовареното работно ежедневие...
                            П.П.П. Пак се гордея със Себе Си..

Г-н Прецедател, Вие сте нашата гордост! Де да можехме всички да сме като ВАС. Да се подкрепите преди началото на трудният работен ден. Не знам как издържате 4-ти ден вече. Това е свръх силите на който и да било нетрениран и духовно неизвисен човек.

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Абе Жоре, това трябваше да е "клуб на работохолика"!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                .........работех ден от седмицата Ми, който ще продължи от 16 до 17ч....
                                П.П. Тази работна седмица продължи 4дни. ........
                                Баси! Ти ше земеш да се изгърбиш от работа бе!?
                                А к'во да кажем ние с гайдите??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X