Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Еееее. След толкова подмазване време беше 'баси.Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЖени, реших:
ТИ вече не можеш да бъдеш неква обикновена Членка. От този момент си Моя зам. ПреЦедателка на Клубът Ни.
Имаш пълното право да се гордееш и надуваш, че Си избрана лично от Мен, заради заслугите Ти към клубът Ни...
Честито..
.
Аз па ше си викам силно НаздрАвЕ!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Добро Утро на всички трезвеници. Тук в Клубът Ни се празнува Денят на Любовта.

. а не някакъв си пиянски празник.
.
Честит Празник.. с чаша топло кафе с мляко, разбира се.
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Благодаря, Ваше Сиятелство, Милейди.Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеВаше Величество, Милорд, специално за ВАС в последният Ви почивен ден.
. Но цял следобяд и цяла нощ ще съм на работа. Така сме Ние със синята кръв..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Да не си се натровил нещо, бе Жорка?Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение...Така сме Ние със синята кръв.."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
О неразумни юроде!! На днешния ден се празнува САМО и ЕДИНСТВЕНО Св. Трифон Зарезан. Другия празник е за други хора. Айде в краен случай "Влюбените в алкохола".Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение... Тук в Клубът Ни се празнува Денят на Любовта.

. а не някакъв си пиянски празник.
.
...
НаздрАвЕ с гроздов сок във всичките му разновидности (еле ферментирал)!
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
АЗ чета писанията ви с огромно неразбиране. Поне днес бъдете по-възвишени. Или поне на територията на Клубът Ни.
В противен случай, лично Аз ще раздавам ЖУВове наред....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Жоре, ние сме възвишени...нали знаеш "Във виното е истината" а с виното любовта е най сладка.....А някои може и да се зарадват на жувове...почвай да раздаваш....Честит празник!Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАЗ чета писанията ви с огромно неразбиране. Поне днес бъдете по-възвишени. Или поне на територията на Клубът Ни.
В противен случай, лично Аз ще раздавам ЖУВове наред....
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Згънат на две и пуснат като отвес.Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение... Аз ще раздавам ЖУВове наред....
НаздрАвЕ!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
след 0.40)
Коментар