Спите ли, а.?
А ПреЦедателят не спи, а се грижи за клубните трезвенически дела. Да ви е жив и здрав, за да може да ви напътства...!!!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Благодаря Ви, Ваше Сиятелство Милейди. Нека и Вашият ден да е изпълнен с радост и усмивки...
П.П. Мисля Си, че ако приобщим багерчето към Клубът Ни, ще се излекува веднагически...
Така е, но тя е много болна. Даже не може да чете, че я болят очите. Ако мине в правият път ще се оправи моментално. Но така са непросветените. Дано да се пооправи до утре и ще и обясним всичко.
Така е, но тя е много болна. Даже не може да чете, че я болят очите. Ако мине в правият път ще се оправи моментално. Но така са непросветените. Дано да се пооправи до утре и ще и обясним всичко.
А стига подмазване де! Нали вече си ЗАМ. А Вивето отдавна е в правия път.На нея дЖокер и не требе.
НаздрАвЕ.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
..
А така. Ние не питаме на кой, какво му трябва. Напрао даваме. Т.е. Ние решаваме..
И молим за уважение към трудЪт Ни..
..
А така. Ние не питаме на кой, какво му трябва. Напрао даваме. Т.е. Ние решаваме..
И молим за уважение към трудЪт Ни..
Решавате, ама не ми е удобно. Насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш! Плюс това от съвсем достоверен източник знам, Вивето от кого е взимала "Светъл пример" за нЕкои работи (демек от кого е попивала "знание").
Айде и един поздрав. Да видите, че сме добри хора от Бара.
п.п. Пу да му се не види, забравих да река:
НаздрАвЕ.
Коментар