Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеТрезвеността ти е трезвеност, колкото работата ти е работаВсичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеТрезвеността ти е трезвеност, колкото работата ти е работа
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАма ЖУВът Ми е ЖУВ.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Тц, тц, тц. Колко личи, че не си пиете редовно млякото..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХолестерол в продуктите:
пандишпанов кекс 170 мг (56%) свинско месо 72 мг (24%)
Аре много Ви здраве088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеНекъде да съм писал от какво си праим кекса!?? Важното е че се поема с лимонада(в краен случай с Кола),и никога сутрин!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеА бе!! На това кекс ли му викате?
Ама как хубаво съм го изпекъл
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Тамън щях да искам разрешение за снимката, ама се разсеях нещо.
Ама факта си е факт. Явно това е "кекса".
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеНекъде да съм писал от какво си праим кекса!?? .....Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Хайде да се насладим на почивния ден с чаша топло млекце.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеТамън щях да искам разрешение за снимката, ама се разсеях нещо.
Ама факта си е факт. Явно това е "кекса".На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеЕто го млякото с кафенце. Приятна почивка ПреЦедателю!.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Коментар
-
Чудя се как човек на 50, пораснал във времето на стойностната музика може да слуша и пуска такива помии
Това мляко хич не ти се отразява добре на менталното здраве, Милков. В офиса имам правилното. Ела да те лекувам."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар